perjantai 4. maaliskuuta 2011

Kevään korvalla

Lits ja läts on jo muutaman aurinkoisen päivän kuulunut askelten alta. Lumien sulamista seuratessa kevään ja melkein kesänkin saa kotiin noutamalla kukkakaupasta pienen muistutuksen siitä, miltä piha tai puutarha pian näyttää. Jos ei oma, niin naapurin.Pari yksinkertaisia korvakoruja:Keväiset terveiset erityisesti Espooseen :)

8 kommenttia:

 1. Voi että näitä kuvia, jaksan huokailla ja ihastella! Upeaa kaikin puolin.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kevättä täälläkin kovasti fiilistellään :)
  Ja jopas olet korviksia saanut aikaiseksi!! Ihan on mun näköisiä kaikki. Täytyy varmaan jotkut helmikorvakorut saada tehtyä keväälle... (kevät, helmet - en tiedä, mitä niillä on tekemistä keskenään, mutta - sama tuo :D)

  VastaaPoista
 3. Mag :) Tiedän, että pidät... kukista!
  Kiitos Pia <3
  SalSaDesign, kiitos, olisi taas uudet kukat kuvattavana.
  Rilla, niin sinitaivainen ja aurinkoinen viikonvaihdepostaus sinulla :) Yhdetkään korvikset ei ole itselleni. Olen aiemmin tehnyt itselleni tuollaiset hennon vaaleanpunaiset helminapit ja niitä olen pitänyt tosi paljon. Ne ei näytä korvissa oikeasti vaaleanpunaisilta vaan... no vaaleilta. Mut voisin haluta vaikka muunkin väriset kevään kunniaksi.

  VastaaPoista
 4. Upeita koruja! Minkä kokoisia ovat nuo helmet noissa tappikorviksissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Helmethän eivät ole pyöreitä vaan hieman litteitä, ja jos oikein muistan, niin maks. halkaisija on 7 mm. Valkoiset taitavat olla jo lähes 8-millisiä tai sitten ne vaan muodoltaan pyöreämpinä näyttävät isommilta.

   Poista