perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hyvästi pimeys

Ainakin vähäksi aikaa.Aamut on ihanan valoisia ja illatkin aika pitkään. No tunnin pidempään ensi viikolla, kun kellon viisareita pitää taas kääntää. Mun mielestäni aivan turha juttu. Oltaisiin nyt vaan joko siinä ajassa tai tässä ajassa, mulle ihan sama. Kunhan pysyttäisiin samassa kesät talvet.

Kone urputtaa muistin vähyyttä. Kauhea määrä kuvia seulomatta ja siirtämättä. Nämä korukuvat löysin tässä pakollisessa siivoussessiossani. Joskus kai pikkujoulujen aikaan tehty rannekoru. Korua on hieman muutettu kuvaamisen jälkeen, siihen on lisätty yksi linkitetty kristallihelmi ja riipuksen paikkaa vaihdettu.

Ruskeanharmaita kristallirondelleja hopealukkoisessa rannekorussa - Hyvästi pimeys
Hyvää viikonloppua - ja muistakaa siirtää kellon viisareita eteenpäin... KESÄÄ KOHTI!

6 kommenttia:

 1. Oijoi.. Kimaltaa taas niin että pakahtuu.. Huokaus. :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä. Kimaltavalla korulla oli paikkansa vuoden pimeimpään aikaan. Mun mielestä koruillakin on vuodenaikansa. Aivan selvästi on kesäkorut ja talvikorut. Oikeutettuja ovat myös kevät- ja syyskorut. Teen korut melkein aina johonkin tilaisuuteen ja vaatteeseen. Mikä ei tietenkään poissulje niiden käyttämistä muissakin tilaisuuksissa. Ja haaskaustahan olisi, jos ei. Tämän korun myötä: hyvästi talvi ja pimeys!

  VastaaPoista
 3. Kaunis. Kuvasi ovat myös taidokkaasti otettuja. Saanko udella, mitä kameraa/objektiivia käytät näissä kuvissasi? Olen harkinnut vakavasti digijärjestelmäkameran ostamista ja yritän keräillä eri vaihtoehdoista vinkkejä.

  VastaaPoista
 4. Vitsit mikä kaunis koru. Täynnä taikaa, valoa ja voimaa. Ja jännä... ihan kuin näkisin sammalen kasvavan... metsikön tuoksun, kastepisaroiden leikin. :D joko olen väsynyt, tai olet todella taidokas...todennäköisesti kumpaakin

  VastaaPoista
 5. Kaunokainen :) minäkin ihailin taidokasta kuvaamistasi!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteistanne!
  Vino pino: Kamerani on Canon EOS 450D, ja korut kuvaan poikkeuksetta makrolla (Canon EF-S 60 mm f/2.8 Macro USM). En julkaise käsittelemättömiä kuvia, tarkastan värit (paitsi silloin, kun laiskuuttani urputan niistä), rajaan, poistan roskat yms. En kuitenkaan manipuloi kuviani lukuunottamatta animoituja.
  Piia, runotyttö :)
  Tanja, kiitos!

  VastaaPoista