sunnuntai 13. helmikuuta 2011

YstävänpäivääOtan varaslähdön ja toivottelen jo nyt hyvää ystävänpäivää. Tulipa tässä mieleeni, että voiko bloggerin postauksia ajastaa?
Kaulakorussa viisimillinen musta nahkanauha hopeisine kalotteineen ja lukkoineen. Kalotit tein itse hopeahelmistä juottamalla niihin renkaat ja S-lukon parimillisestä neliölangasta. Riipuksena Swarovskin kirkas kristallisydän, joka on luonnossa paljon kauniimpi kuin ikinä kuvaan sain.

10 kommenttia:

 1. ihanainen kristallisydän <3

  bloggerin puolella blogitekstien ajastus käy seuraavasti. tekstikentän (siis sen laatikon mihin kirjoittelet postauksen) alla on koha julkaisuasetukset. klikkaat siitä ja muutat siihen blogitekstin päivämäärän ja kellonajan siksi, jolloin haluat tekstin ilmestyvän blogiin :) toivottavasti auttoi, kysele jos jotain jäi epäselväksi

  VastaaPoista
 2. Kiitos anna :) Olenkin huomannut tuon kohdan, mutten ole oikein ymmärtänyt sen tarkoitusta (tyhmä, tyhmä). Enkä aiemmin ole tarvinnut moista. Enkä näköjään ole ollut niin viitseliäs, että olisin kokeillut. Aina kiire johonkin, mukamas. Seuraavan postauksen teenkin sitten ajastamalla. Paljon kiitoksia ja erityisen hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 3. Oikeen ihana Ystävänpäivä sydänkoru. :)

  Hih. Juuri omani ajastaneena olisin osannut jopa neuvoakin, mutta Anna ehti ensin.

  Hyvää Ystävänpäivää sinullekin.

  VastaaPoista
 4. hyvä että oli apua. tuo toiminto kannattaa muistaa myös silloin, jos kirjoittaa jonkin postauksen ja tallentaa sen luonnoksena. jos tämän jälkeen kirjoittaa muita, jotka julkaisee, ja haluaisi sitten julkaista tämän luonnoksen, kannattaa sen päivämäärä muuttaa jotta postaus tulee uusimmaksi eikä jää sinne aiempien postausten väliin. päiväys nimittäin ei muutu automaattisesti, vaan pysyy sinä jolloin olet luonnoksen kirjoittanut.

  VastaaPoista
 5. Ihana koru viehättävine vastakohtineen! Kirpakkaa ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 6. Katri, kiitos :) Hädässä ystävä tuta.
  anna: Olen sählännyt myös tuon luonnos-jutun kanssa. Kopipeistannut jne. Jos joskus keskittyisi ja tutustuisi Bloggeriin, niin välttyisi turhilta kysymyksiltä ja harmeilta ;) Kaunis kiitos opastuksesta.
  Kiitos Henna. Pakkanen on pureskellut ja viima vainonut, mutta ystävien tervehdykset lämmittävät <3

  VastaaPoista
 7. Kaunis koru, erityisen kauniin muokoinen sydän! En olekaan tuon malliseen ennen törmännyt, vain niihin peruspullukkasydämiin.
  Nahkanauhakoruja, varsinkin ranteeseen, tuntuu olevan nyt ihan joka puolella, itselle tekeillä tuossa pöydällä, ollut jo iät ja ajat mutta aina vaan kesken... Minä yhdistän nahkanauhakorun aina kesään, joten oliko tämä postaus ennustus PIAN tulevasta kuumasta keväästä ja kesästä? (Olihan??!!)
  kiitos taas silmänruokakuvista.

  VastaaPoista
 8. Marissa, sydänhän muistuttaa ...tuota tuossa yllä oikealla! Ennustan, että kesä tulee. Kuuma, aurinkoinen ja pitkä! Kiitos ja ole hyvä.

  VastaaPoista
 9. Niin kaunis on koru ja upeat on kuvat:), minusta Ystävänpäivä on joka päivä, mutta Hyvää virallista Ystävänpäivää näin jälkikäteen:)

  VastaaPoista