tiistai 15. helmikuuta 2011

Vaaleanpunaista

Tällä postauksella ei ole mitään muuta virkaa kuin se, että
1. Tämä on ajastettu postaus monilahjakkaan Annan ystävällisellä opastuksella. Kiitokset vielä :)
2. Bambupuikot on edelleen ihanat ja ahkerassa käytössä. Terveisiä Keski-Suomeen ;)
3. Aasinsiltana, että seuraava korupostaus on vaaleanpunainen. Terveiset Espooseen! Joita ällöttää, pysyvät poissa. Muut tervetuloa.


8 kommenttia:

 1. Myöhästyneet ystävänpäivätoivottelut :) Ihana koru alla, mistä ihmeestä olet löytänyt noin paksua nahkanauhaa. Kalottien tekeminen itse tuolla systeemillä myös todella kekseliästä. Täytyypä kokeilla joskus itsekin!

  Vaaleanpunaista postausta odotellessa... :)

  VastaaPoista
 2. Huomenta Rilla ja kiitos :) En löytänyt mistään Suomesta noin paksua nahkanauhaa (saa vinkata Rillalle, jos tietää), joten olen tilannut sen muitten korutarvikkeitten mukana... Kiinasta ;) Mulla ei vielä ole kokemusta, kuinka hyvin musta pinta nahassa pysyy. Ko. koru ei jää itselleni, mutta täytynee tehdä joku koekäyttöversio. Mulla on nauhaa 'jonkin verran yli oman tarpeen'. Lähetän sulle mielelläni pyynnöstä. Saa muutkin kiinnostuneet tiedustella.

  VastaaPoista
 3. hyvä että onnistui ajastukset :D kysy vaan jos tulee jotain muitakin ongelmia (okei html-koodaukseen en osaa kyllä sanoa sanan sanaa). ja minäkin jään innolla odottelemaan vaaleanpunaista postausta <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos anna :) Et kyllä usko, eikä kukaan mukaan, mutta olen suorittanut Web Designerin tutkinnon ;) En kuitenkaan tee työkseni, huoh...

  VastaaPoista
 5. bambupuikot on nyt kyllä mun ostoslistalla myös. kyllästyttää kun jossain vaiheessa sukkaa muovipuikot kolisee lattialle ja pitää kerätä silmukoita takaisin. odotan mielenkiinnolla vaaleanpunaista postausta, se on yks mun ehdoton suosikki myös. onkohan se se sun piiitkä koru...

  VastaaPoista
 6. Hei Sari! Kyll bambut on kivat :) Varsinkin siinä vaiheessa kärkikavennusta, kun puikoilla on muutama silmukka... ei todellakaan putoile puikot lattialle!
  Eiiii oo vaaleanpunainen koru mulle. Eikä se ole pitkäkään. Paitsi jos tilaaja palauttaa, niin sitten siitä tulee mun lyhyt koru. Oma vieläkin kesken, 1/4 tehty :(

  VastaaPoista
 7. Hei ja kiitos terveisistä :-)
  Monien kommellusten kautta olen viimeinkin taas netin äärellä, mutta kovin on kankeaa linuxin käyttö... Ihastelen näitä kaikkia vaaleanpunaisia suloisuuksiasi!

  VastaaPoista
 8. Hei Mags, juuri olen sulle laittamassa säpoa, tämäpä sattuma. Mimmonen Linux on? Se on varmaan vähän sama sulle kuin mulle PC. Noin kahdeksas Macci menossa.

  VastaaPoista