perjantai 14. tammikuuta 2011

Låda på låda på låda
Näin jälkeenpäin katsellessani huomaan sabomaisia vaikutteita näissä rasioissani.


Hyvää viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Aika makeat rasiat! Sabomaisuus on niin pientä, että ei edes pysty sanomaan, kumpi oli ensin. Ania vai Thomas :D Muutaman rasian olen itse onnistunut värkkäämään, kiitos loisto-ohjeista.

  Ed postauksen rannekoru ihana. Sulla on ilmiömäinen kyky yhdistellä juttuja mielettömiksi herkuiksi! Pitäisköhän tehdä joku rannekoru itsekin...

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rilla :) Olen aina tykännyt Sabon rasioista, rasioista enemmän kuin koruista ;) Kai jäänyt alitajuntaan... Olisi kiva nähdä rasioitasi, esittelehän jossain postauksessasi!
  Kyseinen rannekoru on tehty viime syksyn ykkösmuotivärin, kamelin väristen vaatteiden somistukseksi. Se on muuten tosi kivan näköinen silloinkin, kun on pukeutunut 'kaikkimustaan'. Ajattelin tehdä itsellenikin. Minä, värirajoitteinen ;)

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäitä laatikoita kerta kaikkiaan.. Ja tuo edellisen postauksesi rannekoru on upea!

  VastaaPoista
 4. Kati, kiitos kommentistasi. Tuon puujaspis- (nyt kun tiedän kiven nimen) korun väri on kyllä aika kriittinen. Tiedän monta, jotka eivät ranteeseensa laittaisi. Se on kuitenkin tehty määrättyihin asuihin ja väreihin. Omistaja on tyytyväinen, joten minäkin.

  VastaaPoista
 5. Rasiasi ovat aina niin upeita ja niinhän se on että kaunis koru vaatii kauniin rasian kaverikseen, että "paketti" on täydellinen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pioni :) Rasioita on, niihin pitäisi saada myös sisältöä ;)

  VastaaPoista