keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Kukkia sulleValkoisten kukkien vannoutuneena ystävänä löysin konetta siivotessani kuvia myös kotia koristaneista värikkäistä kukista. Värimaailmaltaan aneemisten postausten jälkeen ojennan sulle loppiaisen iloksi tulppaaneja. Ojentaisin oikeita, jos käsi yltäis.

Loppiaista!

7 kommenttia:

 1. Kerta kaikkiaan ihastuttavia kuvia! Tuli ihan keväinen olo =D Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Oi ihania tulppaaneja... mun lemppareita.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kukkasista :) Nämä sun kuvasi ovat kertakaikkisen upeita, aina. Mulla suunnitelmissa hankkia itselleni järkkäri tässä (kunhan saisin aikaiseksi), kyselen sulta hyviä vinkkejä, kun hetki tulee ;)

  VastaaPoista
 4. Misty, Rosalii: Kiitos :) Nautitaan ihanasta talvesta, kun sellainen meille on suotu, kevät tulppaaneineen tulee kyllä ihan pian. Minä myös tykkään tulppaaneista, ja niitä pitää olla mielellään paljon.
  Rilla, ole hyvä ja kiitos. Järkkäri ei tee autuaaksi, mutta on se kiva. Kameroistahan en siten tiedä mitään, vaan kysele silti ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania, valkoiset munkin lemppareita! Huomenna kukkakaupoille:) Lokoisaa Loppiaista!

  T. Kipa

  VastaaPoista
 6. Huoh, kauniita kuvia, ja ihania värejä, tulppaani on kaunis kukka. Oikein antoisaa ja hyvää, uutta kuluvaa vuotta! Olen taas myöhässä toivotusteni kanssa, mutta ei kai haittaa :)ja Aivan Ihastuttava helmikoru tuolla aiemmassa postauksessa:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sari. Hyvää alkanutta vuotta myös sinulle! Kun en osaa tehdä enkä käyttää kovin värikkäitä koruja, täytyy kaivella väriloistoa jostain muualta. Ja kiitos, helmikorun omistaja pitää korustaan, kovasti. Ihan mun juttuni ei ole.

  VastaaPoista