keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Lumen valkoista - vaan ei yhtään korua

Ulkona lunta ja jäätä, pakkasta - ja sisällä melkein samanlaista. No ei oikeasti. Valkoinen joulu kumminkin, valkoisia tulppaaneja ja lasikarkkeja - ei tuoksu eikä maistu, mutta on nättejä.
Kiireettömiä joulunaluspäiviä toivotellen,

5 kommenttia:

 1. Oi, mä rakastan valkoisia tulppaaneja ja ostin niit itsekin tänään ja kuvasin tuonne mun kotiblogiin. Kuvista ei vaan tullut kovin talvisia, kun sattui aurinko paistamaan niin sopivasti :)

  Ihanaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Seepia. Ai, sunkaan mielestä joulunaikaan ei aurinko saa paistaa, kuuluu kevättalveen ;) Valkoiset tulppaanit ovat ihania, kaikki valkoiset kukat. Meillä lisäksi valkoisia isoja joulutähtiä. No, on punaisiakin tulppaaneja ja joulutähtiä, mutta ne on 'piilossa' toisessa huoneessa. Kukkia, kynttilöitä ja tuikkuja kummempia joulukoristeita meille ei tule. Ihania joulunaluspäiviä myös sinulle ja terveiset pikkuväelle!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia taas :) ja kauniita nuo lasikarkit, kaikki kuvat sopisivat niin hienosti korttikuviksikin :)

  VastaaPoista
 4. Ylellistä valkoista, ihana nami :-D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sari ja Mags! Tiedän, etteivät kaikki pidä valkoisista kukista saati niin 'kylmästä' joulusta kuin minä. Meillä on vuosi vuodelta pelkistetympi joulukoristelu ...joulun tunnelman, lämmön ja hengen siitä kärsimättä. Ei se ole ulkoisista härpäkkeistä kiinni.

  VastaaPoista