perjantai 5. marraskuuta 2010

Talven juhliinValkoiset helmet sopivat juhlistamaan melkein minkälaista juhla-asua tahansa. Tätihelminauhojen sijaan makeanvedenhelmistä voi viritellä mitä erilaisimpia juttuja, joista trendikkäät nuoretkin naiset pitävät.

Kaulakorussa on viittä erilaista makeanvedenhelmeä ja keshihelmeä, kaikki hyvälaatuisia ja kauniin kiillon omaavia. Helmien erilaiset muodot tuovat yksinkertaiseen koruun eloa ja mielenkiintoa. Helmet on pujotettu niin tiiviisti, ettei väleistä kurki hopealangat. Lisänä musta satiininauha ja hopeaosia. Lukko ja osa hopeaosista itse tehty kuten myös korupiikit. Niitä on monta - ja ne on laskettu.

Hiljaa mielessäin totean, etten ihan heti rupea tekemään toista samanlaista. Oikeasti korua oli ihan hirmu kiva tehdä, vaikkei valmistunutkaan yhdellä istumisella.Toivottelen korulle ynnä kantajalleen iloisia syksyn ja talven juhlia!
Ja kaikille leppoisaa viikonloppua ja hyvää pyhää!

25 kommenttia:

 1. Voi kuinka kaunista! Olen täysin haltioissani sivuillasi! Ilmoitathan koska otat taas uusia tilauksia vastaan?

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Nyt en taija keksiä tarpeeksi kuvaavaa adjektiivia tähän, johtunee perjantaista :) Sanon kuitenkin UPEA! Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Minä olen ihan sanaton!!! Aivan uskomattoman upea ja niin herkkä, mutta kuitenkin täyteläinen ja sitten tuo nauha ja lukko. Kaunis, kaunis ja niin kaunis. Olet tosi taitava :D

  VastaaPoista
 4. Sanomattoman kaunis. Oli varmasti isotöinen.

  VastaaPoista
 5. Huh. Ei voi muuta kun huokailla ihastuksesta! Ihan mielettömän upea. ON varmasti muutamia tunteja vierähtänyt tuon parissa!!! Tuo koru nostaa yksinkertaisimmankin pikkumustan ihan uusiin sfääreihin.

  VastaaPoista
 6. Onpa upea, ja mukavasti tyhjeni pää kun noita korupiikkejä laskeskeli. Taidan ostaa omani vastakin valmiina ;) Semmonen koru että tekis mieli nähdä ja hiplata livenä, se näyttää hyvän tuntuiselta.

  VastaaPoista
 7. Tämä on kyllä kaunein ja omaperäisin koru, jonka olen nähnyt! Taideteos...

  VastaaPoista
 8. Elegantti koru, todella upea idea ja toteutus!
  Korun kantajasta tulee varmasti juhlien kuningatar =)
  Onnittelut hienosta työstä!

  VastaaPoista
 9. Olen sanaton. Tämä on todella U-P-E-A.

  VastaaPoista
 10. Voi Taivas! Riipaisevan kaunis ja huh tuo työmäärä. Todella luksukas koru!

  VastaaPoista
 11. täytyy jälleen kerran nostaa hattua! Siinä on helmi ja korupiikkipoikineen. Upea!

  VastaaPoista
 12. Aivan upea, kertakaikkiaan. Sanattomana ihailen tätä luomusta!

  VastaaPoista
 13. Misty, kaunis kiitos! Ajanpuutteen vuoksi tilaustyöt ovat ’pannassa’. En tiedä milloin tilanne helpottuisi sellaiseksi, että pystyisi ilmoittamaan edes kohtuullisen toimitusajan. Lisäksi pitkä lista tekemisiä läheisille, ystäville, tutuille...

  Henna. Kiitos, ei tarvitse sanoa oikeasti mitään. Kiva, kun jätit kommentin. Viikonloppu jo menikin, osin töissä, poissa helmilaarien ääreltä.

  Niina, kiitokset ylistävistä sanoistasi. Ei tuollaisen korun tekemiseen tarvita erityisiä taitoja. Kärsivällisyyttä jonkin verran, niin ja aikaa. Tärkeintä on, että korun käyttäjä pitää siitä – ja pitää sitä.

  Kiitos Helena, olihan korussa näpertelemistä. Ei kuitenkaan teknisesti mitenkään vaativa työ.

  Rilla. Kiitos kommentistasi. Ei koru oikeasti ole kummoisempi kuin sinun tekemäsi linkitetyt kaulakorut. Hopealankaa kierteelle jne. ;) Toivottavasti koru pääsee pian ’ulkoilemaan’, siksihän se on tehty.

  Miilia, kiitos sinullekin. Tein korupiikkejä kolmea eri pituutta. Ne sopivat korussa oleviin viiteen erilaiseen helmeen niin, ettei tarttenut enää pätkiä häntiä. Vähän etukäteissuunnittelua vaati. Koruhan ei ole yhtä kevyt, kuin kaupan muovihelmistä tehdyt, mutta vielä ihan mukava kaulalla.

  Kiitos Kat. Koru on kyllä saanut ideansa kaupan valmiskoruista, joten malli ei ole kovin omaperäinen lukuun ottamatta yksityiskohtia.

  Ulrika, kiitos kaunis. Koru vielä odottaa ensi-iltaansa ;) Saanen sittemmin kuulla kommentit. Kaikki eivät kuitenkaan tällaisista koruista pidä. Panostin erityisesti huolellisuuteen kaikissa työvaiheissa. Toivottavasti välittyy valmiissa korussa.

  Kiitokset Marisa ja Kati ☺

  Pirita. Kiitos taivasteluista. Helpotti työtä, kun en etukäteen ihan tarkkaan tiennyt, paljonko noita helmiä siihen lykkään. Piti pitää mielessä korun paino, ettei tule niskavikaa.

  Nina, voisi sanoa, että koru oli työvaiheiltaan vähän sellainen aivot-narikkaan-koru. Ei siinä kauheasti tarvinnut funtsailla. Kiitos kommentistasi.

  Kaisa. Se varmasti tykkää, joka pitää helmistä. Kaikki eivät, eikä tarvitsekaan. Kiitos sinullekin kommentistasi.

  VastaaPoista
 14. Kyllä nyt kimmeltää enemmän kuin laki sallii :)

  VastaaPoista
 15. Nelli :) Illat ja aamut rupee olemaan aika pimeitä, josko käyttää sitten heijastimena!

  VastaaPoista
 16. Järisyttävän upea! Kertakaikkiaan, tämä on kyllä juhlien kuningatar!

  VastaaPoista
 17. Kiitos Akvamarin! Toivottavasti korun kantajakin huomataan ;) Nämä härpäkkeet ovat kuitenkin vain statisteja.

  VastaaPoista
 18. Olet kyllä "aika" mestari :) ....
  nii-in kuinkas pitkään mun pitikään harjoitella, että pääsen edes lähellä samaan loppu tulokseen!!?? Olet kyllä ihan omaa luokkaasi, upea työ!

  VastaaPoista
 19. Kiitos Pioni :) Kuten olen sanonut, ei ole teknisesti kovin vaativa työ. Sitä kärsivällisyyttä ennen kaikkea...

  VastaaPoista
 20. Ai kauheeta. Huomasin, että sulta löytyy täältä tälläinen, minkä tein mammalleni lahjaksi. En plaginoinut kuitenkaan, ensimmäistä kertaa näen tälläisen kellään..

  VastaaPoista
 21. DD Ai kauheeta ;D : En todellakaan ole ensimmäinen etkä sinä toinen koruntekijä, joka on tehnyt näitä ryppäitä! Viime syksynä ja joulun alla kaupoissa oli mitä erilaisimpia versioita näistä koruista, tosin muovisellaisia. Osa muistutti enemmänkin kynttilämansettia kuin kaula- tai rannekorua :( Kävin kurkkaamassa, korusi on aivan ihana <3 Onyksia vai mustaa spinelliä? Veikkaan ekaa, spinellitarjonta kun on aika laihaa. Mut kaunis siili on.

  VastaaPoista
 22. DD, tässä sulle vielä linkki, "siili-baby":
  http://studio-ania.blogspot.com/2010/09/spinelli.html

  VastaaPoista