torstai 28. lokakuuta 2010

Perhosia vastassa


Joka vanhoja (kesää siis) muistelee, sillä perhonen istuu olkapäällä. Näinhän se vanha sananlasku menee ;) Joku ihmeen hyönteisten invaasio iski. Nämä ovat siis pieniä rasioita koruille, pidemmät sivut noin 5 ja 6 senttiä.


Kiitos vierailustasi!

6 kommenttia:

 1. Sun rasiat itsekseen on jo kuin koruja, tämäkin. Olen itse muutaman väsännyt ja todennut tarvitsevani väriprinttern myös kotiin :) Töissä ei kaikkea kehtaa tehdä...

  Kaunis tuo koru alla! Upea ketju, veikkaisin, että kohtuullisen työläs...?

  Mukavaa perjantaita :)

  VastaaPoista
 2. Heissan Rilla ja kiitos :) Rasioitahan voi tehdä esim. tapetista tai valmiista ohuehkosta kartongista, jos ei viitsi tai ole mahdollisuutta tulostella. Silloin toki joutuu piirtämään kaavan, tuskin kukaan stanssia näitä varten teettää ;)
  Rannekorun jokainen ovaali lenkki on juotettu ja vasaroitu, siinä mielessä työläs. Olen tehnyt noita lenkkejä valmiiksi aina silloin tällöin vailla tarkkaa suunnitelmaa. Näin ne on valmistuneet vähän kuin ohimennen. Silloin kun mulla ei ole selkää ideaa johonkin koruun ja sormet vaan syyhyää, teen kaikenlaisia korun osia, lenkkejä, lukkoja yms. valmiiksi odottamaan ideaa. Aika nurinkurista, mutta kyllä ne osaset sitten paikkansa löytää.
  Nyt on vaan niin kauhea neulomisvimma, että korut on sivuosassa. Näin käy joka syksy.
  Mukavaa perjantaita myös sulle ja leppoisaa viikonloppua! Kesäaika päättyy, ja kelloja siirretään... niin mihin päin? Kesään, taakse päin!

  VastaaPoista
 3. Nyt oli pakko jättää kommenttia... Hiljattain löysin blogiisi ja nyt omaa blogia aloittelevana laitoin blogisi myös omalle blogilistalleni, toivottavasti ei haittaa? Olet kyllä inspiraation lähde... Kuvasi ja korusi ovat niin kauniita!! Ja ihana idea tuo Riviera Maisonin "penaali" koruille... Tuota täytyy ehkä "matkia"!! :) Passikotelona tuo samainen kuosi jo löytyykin...

  Mukavaa viikonloppua!!
  T: Mila

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Mila, kommentistasi ja kehuistasi :) Iloinen olen ja ylpeä pääsystä blogilistallesi <3 Blogissasi on tosi kauniita koruja. Meillä on ihana harrastus! RM:n korupenaali on ollut ahkerassa käytössä, tosin mulla on myös ihania Annan Aarteet -kangaskukkaroita samaiseen tarkoitukseen.
  Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle! t. Ania

  VastaaPoista
 5. Söpöjä! :)
  Blogisi on tosi kauniisti kuvitettu, tykkään noista kukkakuvista ja koruista yhdessä. Täältä saa sellaisen kokonaisvaltaisen katseluelämyksen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Elina. Ilo kuulla, että viihdyt. Tulen 'kylään' :)

  VastaaPoista