perjantai 29. lokakuuta 2010

Kristallinopat

Onkohan korunteko koskaan ollut niin helppoa kuin tämän korusetin kohdalla? Olimme yhdessä korun omistajan kanssa Gold Silver Watch -messuilla parisen viikkoa sitten, missä hän valitsi itse kivet koruihinsa. Vuorikristallinopat. Kaulakoruun isommat ja rannekoruun pienenpienet. Toisin kuin näyttäisi, kivissä ei ole teräviä kulmia tai särmiä, joten korut ovat tosi miellyttävät käyttää. Minun tehtäväkseni jäi pujottaa nopat vaijeriin ja lisätä kivien väleihin pienet hopeahelmet.
Lukoiksi valitsimme varastoistani tuollaiset ei-itsetehdyt huurrettua hopeaa olevat salpalukot. Kaulakoruun laittaisin hiukka isomman, jos olisi, jos jostain löytäisin.
Vuorikristallikorut ovat monikäyttöisiä. Sopii juhliin, mutta menisi töissäkin olematta liian pramea. Kaulakorun lukon voi tietenkin kääntää myös niskapuolelle.Hyvää viikonloppua kaikille! Muistakaa kääntää kellon viisareita, kesäaika päättyy.

7 kommenttia:

 1. Vuorikristalli on aina käyttökelpoista, yks mun suosikkikivistä..

  Kauniit korut :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista välkettä!
  Olen ollut poissa netin äärestä melkein kolme viikkoa matkan takia ja täältä onnekseni löytyi useampi herkku! :)
  Ja voihan kello, nyt vasta tajusin!Mitä teen näin aikaisin ylhäällä?

  VastaaPoista
 3. On kyllä hieno setti ja tosiaan, käy juhlaan tai arkeen. Rasiat on niin söpöjä:)

  T. Kipa

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin Henna! Toivottavasti ja todennäköisesti oli onnistunut matka. Kotiin on kuitenkin aina ihana palata, eiks. Talviaikaan siirtyminen on siitä kivaa, että saa ylimääräisen tunnin. Muuten olen sitä mieltä, että tuo kellojen vekslaaminen on ihan turhaa.
  Kiitos Kipa. Vuorikristallit ovat, kiven muodosta riippuen, ihan päteviä kiviä arkikoruihinkin, neutraaleja. Joo, rasiat on söpöjä. Omaan makuuni liian herttaisia. Tykkään graafisemmista. Josko niitä seuraavaksi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi Kati, samaa mieltä vuorikristallista. Vierailu blogissasi oli elämys!

  VastaaPoista
 6. NoitaMuori: Talvi tulossa. Joko teillä on lumi maassa?

  VastaaPoista