keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Viivakoodi

Mulla on ehkä pahakin tapa aina ylistellä kauniita kiviä ja helmiä. Kun ne on niin ihania. Tämän korun kohdalla laitan suun suppuun: kivet on 'man made', ja niistä voisin sanoa, että ovat kivan näköisiä. Tykkään mustan ja valkoisen yhdistelmästä. Joskus kotikin on ollut sellainen, enää melkein. 'Viivakoodien' väleissä on onyksirondellit, oikeita onykseja - uskon.Postipoika toi tänään muun muassa hauskan näköisiä pieniä, pyöreitä, mustavalkoisia lasihelmiä. Voi olla, että mv-teema jatkuu. Poika on takuulla muutamankin kerran ihmetellyt meille tulevan postin painoa ;) Se kun ihan oikeasti kantaa kiviä.

5 kommenttia:

 1. Minunkin käy postipoikaa usein sääliksi... Mutta tietäisipä vaan minkälaista riemua raahamansa paketit saajassaan aiheuttavat! :)

  VastaaPoista
 2. Kati: Kiitos kommentistasi. Toivottavasti kukaan ei saa migreeniä!
  Millainen: Niinpä ;)

  VastaaPoista
 3. Minusta tuo viivakoodi on klassisen tyylikästä. Minulle tuli jotenkin nuo suomalaiset vanhat tekstiilikuosit mieleeni. Yhdessä työpaikassani oli kauan kauan sitten sellaiset tuolit ( puuta) , joissa oli sellainen karhea kudottu musta-valkoraitainen kangas ja puuosat olivat mustat. Tämä korusi on Uusretroa :D

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marjo :) Jotain kuuskytlukua mullekin hiipii mieleen... mm. Vuokon (Vuokko Nurmesniemi) kankaat ja vaatteet.

  VastaaPoista