perjantai 24. syyskuuta 2010

Swaron kuutiot

Edellisessä spinellikorussa olen käyttänyt somisteena paria 8-millistä hopeakuutiota. Tässä kaulakorussa on samaisia hopeakuutioita 6-millisinä sekä saman kokoisia Swarovskin kirkkaita kristallikuutioita vuorotellen. Välissä hopeasta punottua muinaisketjua. Lyhyehkö (ei siis laskeudu niin alas kuin kuvassa näyttää), yksinkertainen kaulakoru, joka ei ole liian juhlava arkikäyttöönkään.


Syksyisen kirpakkaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Oi, mikä koru! Aivan kertakaikkisen upea!

  VastaaPoista
 2. Kaunis koru ..eihän täällä sun blogissa muunlaisiin taida törmätäkään ..:)

  VastaaPoista
 3. Nami nami :)
  -hennaliisa-

  VastaaPoista
 4. Kaunis ja jotensakin niin arvokkaan näköinen,me like :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset taas kaikille kommenteistanne :) Itse iloitsen erityisesti siitä, että olen onnistunut löytämään aivan samankokoiset kristalli- ja hopeakuutiot sekä että muinaisketjun lenkit ovat aivan samankokoiset kierteisten lenkkien kanssa (mikä näkyy kuvissa tosi huonosti) ja saa nekin näyttämään osaksi ketjua.

  VastaaPoista
 6. On tosi tyylikäs, ja Swaron kuutiotkin just tuon värisenä!

  T.Kipa

  VastaaPoista
 7. Klassisen tyylikästä :) Tuo edellinen spinellikoru on on huikean ihana! Ylellinen kaunistus. :)

  VastaaPoista
 8. OIOIOIOIOI!!!! Nyt on kyllä niin upea koru, että!!!! =)

  VastaaPoista
 9. Ihana! Saitko swarot linkitettyä ilman ettei kristallista irronnu palaa...( kokomuksen syvällä rintaäänellä täältä huutelen :) )

  VastaaPoista
 10. Kiitos Kipa, Pirita, Jaana ja Ulrika :) Koruhan on oikeasti hyvin yksinkertainen eikä minkään värinen ja siten 'helppokäyttöinen', toivottavasti.
  Pioni: Kiitos! Ei lohkeillut. Kuutiot ovat sieltä helpoimmasta päästä Swaroja linkittää, kun pinta reiän kohdalla on suora ja sileä eikä siinä lähellä ole viistettä (vrt. bicone). Olen minäkin onnistunut lohkaisemaan kriittisempiä Swaroja, vaikka aina varovainen olenkin.

  VastaaPoista