perjantai 13. elokuuta 2010

Mielipiteesi?- Kiitos äänestäsi. Sain kaipaamani tiedot. Kysely ei enää ajankohtainen.

13 kommenttia:

 1. Ihmetellä täytyy, jos joku kokee nämä blogisi ihastuttavat kuvat 'häiritseviksi'... Jokunen oli näemmä klikannut tuolla sitäkin vaihtoehtoa. Hassua, sanon minä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kati, mutta ymmärrän kyllä oikein hyvin sellaistakin mielipidettä. Joku tulee katsomaan koruja ja saakin tuijotella matoja tai kuivia kukkia. Saattaahan olla, että muistakin kuvista pidetään, muttei tässä yhteydessä. Näitä blogeja on niin valtavasti, ja meillä kaikilla on niin kiire. Jotkut saattavat mieltää 'tulleensa huiputetuksi'.
  Laitoin kyselyn uteliaisuuttani, vähän leikkimielellä mutta tosissani. En tiedä, noudatanko kyselyn viitoittamaa tietä jatkossa - vai mitä teen. Musta on hyvä, että kyselyyn voi vastata nimettömänä, niin kenenkään ei tarvitse tuntea loukkaavansa, josko ei niin kauheasti tykkää annista. Toisaalta, jos ahdistaa kauheasti, voi mennä muualle ;) Mutta, jos ei vastata rehellisesti, niin kyselyllä ei ole mitään mieltä. Katsotaan, itkenkö kyselyajan loppuessa :(

  VastaaPoista
 3. Älä itke Ania :) sivusi ovat ihastuttavat!!! Eikös blogi ole vähän niinkuin oman työn päiväkirja, jossa meistä jokainen haluaa esitellä omia innostuksen aiheita! Pois on helppo itsensä klikata jos iskee ärsyttämään! Jatka samaan ihastuttavaan tyyliisi!

  VastaaPoista
 4. Minua ei luontokuvat häiritse, ne ovat kauniita katsella, kuten korukuvasikin...sitä paitsi luontokuvistasi voi saada ideoita :)

  VastaaPoista
 5. Minä pidän ihan kaikista kuvistasi...mielestäni parasta antia on juuri se, että koskaan ei tiedä saako ihailla kuvaa korusta vai jostain muusta, vaikka siitä toukasta :-))) Kiitokseni siis aivan ihanasta ja erityisen kauniista blogistasi !!

  Olen myös sitämieltä, että jos kirjoittaa blogia, niin tekee siitä sitten juuri sen omannäköisensä ja juuri sellaisten juttujen ja kuvien kanssa kuin itse haluaa. Jos jotakin ei miellytä, niin sitä voi kyllä mennä muuallekin, juuri niinkuin itsekin sanoit :)
  ...tietysti jos tekee blogia muille kuin itselleen, niin sitten kyllä ymmärrän halun noudattaa muiden tahtoa...säilyykö kirjoittelemiseen sitten enää se oma mielenkiinto..?

  VastaaPoista
 6. Pioni: Kiitos, sanoitpa osuvasti ;)
  Janette: Mitähän ideoita luontokuvista voi saada, hmmm...? Kiitos kommentistasi.
  Mona: Kiitos, ihanasti ilmaisit! Olen samoilla linjoilla kanssasi. Persoona häviää, jos rupeaa sätkynukeksi. Itseäni vaan on vähän arveluttanut, että kuinkahan moni blogiviereilija manailee mielessän. En haluaisi perustaa useampaa blogia. Tiedän, että mulla käy sellaisiakin lukijoita, jotka eivät välitä koruista ollenkaan, joten... Olisikohan pitänyt laittaa sellainenkin vaihtoehto kyselyyn, että ärsyttävätkö korukuvat ?!?

  VastaaPoista
 7. Minusta blogisi ulkoasu kuvineen ja sisältöineen on ihastuttava keidas. Osaat ottaa niin hyviä valokuvia, että vaikkeivät ne olisikaan aina koruista, niitä on AINA ihana katsella.

  Että jatka ihmeessä valitsemallasi tiellä!!! : D

  VastaaPoista
 8. Samaa mieltä edellisten mielipiteiden kanssa, eipä ole paljoa lisättävää, minä kun tykkään ja ihastelen kaikkia blogissasi olevia kuvia, ja ennenkaikkea, blogisi on Sinun ja ensisijaisesti Sinulle, me muut tulemme uteliaina, ihastelemme ja kommentoimme.

  VastaaPoista
 9. Samoilla linjoilla edellisten kirjoittajien kanssa. Ensinnäkin, rakastan kuviasi ja tyyliäsi kirjoittaa, toiseksi, tämä on sinun blogisi ja loppujen lopuksi toisten mielipiteillä ei ole väliä. Totta kai kaikki blogin pitäjät haluavat jollain asteella "miellyttää" lukijoita, mutta jokainen lukija voi myös itse tehdä valintansa mitä blogia lukee. Toivottavasti mielipiteeni idea tuli tästä sepustuksesta selville, en ole kovin hyvä tässä :) Mutta minä ainakin nautin, jos jatkalla samalla, omantyylisellä linjallasi!

  VastaaPoista
 10. Hinoja koruja ja hyvä blgi sivusto

  Käykää katsomassa myös

  www.ttvehkalahti.blogspot.com

  ja komentoikaa

  Teuvo Noormarkusta

  VastaaPoista
 11. Kiitos Leonida, Sari, Henna. Henna, jos en ensisijaisesti pyrikään niemomaan miellyttämään lukijoita, en tieten tahtoen haluaisi hirveästi ärsyttääkään. Siinähän nyt ei ole mitään mieltä. Onneksi lukijalla on valinnan vapaus, mille sivulle itsensä klikkaa.
  Teuvo, paljon kiitoksia! Kävin pikaisesti 'kylässä', tulen uudemman kerran paremmalla ajalla. Ihan pikkuisen voisin olla kade ihanista, mielenkiintoisista kuvauskohteistasi.
  Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille :)

  VastaaPoista
 12. Olen täydellisen samaa mieltä Leonidan kanssa. Sinun blogisi on mitä ihaninta eye-candy:ä =). Sinä saat matosetkin näyttämään herkullisilta ;-) Ja korukuvista erityisesti on jännää miettiä ja yrittää "nähdä" ne livenä...kun omasta kokemuksesta tietää, että vaikka kuvat ovat mielettömän upeita, niin ihan oikeasti nähtynä korut on vieläkin hienompia, kuin kuvissa ikinä =)

  VastaaPoista
 13. Heissan Jaana! Kiitos ja kiitos, että olet ollut tyytyväinen. Tarkoitushan nyt ei ollut, että tästä tulisi pelkkää ylistyslaulua. Riittää, jos ette ihan kokonaan lyttää.

  VastaaPoista