tiistai 3. elokuuta 2010

Kiiltää, ei kiillä

Viimeviikkoisen sormusbuumin, jos muutaman sormuksen tekoa voi niin kutsua, satoa. Levystä sahattu ja punsseloitu (ja monta muutakin työvaihetta you know läpikäynyt) sormuspari, riipuksena jostain valmiskorusta joskus irronnut pieni sydän, jolle en ole keksinyt mitään mielekästä tehtävää pienen kokonsa takia. Jospa viihtyis tässä.

IMG_5398b
IMG_5366b
Sormuspari kiiltäväksi plankattua hopeaa.

IMG_5561b
IMG_5585b
Samainen sormuspari patinoituna ja hohkakivijauheella hiottuna liian patinan poistamiseksi.

6 kommenttia:

 1. Näitä katsellessa ei voi kun huokailla. Mun on pakko (p-a-k-k-o) päästä sormuskurssille. Ja mistä ihmeestä olet löytänyt kaikki nämä ihanat punsselit?

  Kauniit siis ovat. Sopisivat hyvin myös mulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rilla, varmaankin sopisivat sulle jos kerran kelpuuttaisit - ja etköhän sinäkin pian pääse punsseloimaan.

  VastaaPoista
 3. Toiset ne osaa:) Hienot sormukset!

  VastaaPoista
 4. Maati, kiitos :) Tykätään aika samoista korumateriaaleista huomasin blogissasi käydessäni. Kauniita koruja. Kiva, kun jätit kommentin.

  VastaaPoista
 5. Upeat sormukset! harvoin löydän sormuspuolelta mieleisiäni, sillä kaulakorut vaihtuvat miulla fiiliksen mukaan, kun taas sormukset ovat pitkäaikaisia kumppaneita. Nämä sykähdyttivät!

  VastaaPoista
 6. Kiitos pikkuthti. Sormukseni ovat sellaisia kuin osaan tehdä, ei vielä sellaisia kuin haluaisin tehdä. Ehkäpä jonain päivänä hopea taipuu suosiollisemmin toivomaani muotoon. Hirmu kiva kuitenkin, että pidät.

  VastaaPoista