keskiviikko 4. elokuuta 2010

Farkkukoru

Kesä on ollut helteinen ja on edelleen. Paitsi tänään on ollut niin kova myrsky, että meidän aurinkovarjon varsi katkesi. No, joltain toiselta on mennyt metsän puita. Hellekelit tarkoittaa pukeutumisen osalta minimalistista tai ainakin kevyttä, ohutta ja ilmavaa. Töissä viihdyn vain ja ainoastaan hameessa mutta vapaalla ja työmatkoilla farkuissa, pillisellaisissa. Ostin aikaisin keväällä vaaleansiniset Calvinit, jotka on osoittautuneet hyviksi malliltaan, ihaniksi päällä ja ideaaleiksi väriltään. Niitä en nyt kesäkuumalla ole voinut käyttää, joten odotan sään vähän viilenevän, jotta ehtisin kuluttaa niitä ennen siirtymistä syksyisempiin vetimiin.

IMG_5704b

Aiemmat patinoidut akvamariinikorut ovat hyviä farkkukoruja(kin). Tein kuitenkin yhden siistimmänkin version, jossa toistuu farkkujen ja yhden lempivyöni värit. Rannekoru, jossa viistehiottuja aqua hemimorfiitteja, Swaron biconeja, ruskea säröakaatti ja tuo pitkulainen-jonka-nimeä-en-muista-mutta-on-ihan-akaatin-värinen (Riverstone siis) sekä hopeaa ja kaukaa jadea muistuttavaa vaaleansinistä marmorikiveä.

IMG_5644b
IMG_5666b
IMG_5710b
GUESS
IMG_5607b
IMG_5596b

5 kommenttia:

 1. Kerrassaan ihastuttava koru =) ihana väriyhdistelmä

  VastaaPoista
 2. *IHAILUA*

  Mulla on tuon vaaleansinisen sävyisiä amatsoniittirondelleja, joita hipelöin säännöllsesti, mutta en keksi paikkaa ilman, että tuntuvat jotenkin pikkutyttöjen korulta. Miten ihmeessä en ole keksinyt yhdistää näitä rusehtaviin...!! Pitäisi yrittää miettiä, miten pukeutumisessakin näitä värejä miksailee.

  Mikäli et pahastu, menen heti (tai heti jumpan jälkeen) helmieni luo ja yritän löytää vastaavia väriyhdistelmiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Piia ja Rilla! Vaaleansininen vähän aikuistuu ruskean rinnalla, vaikka on se yksinäänkin kaunis väri. Huomasin tuossa aamulla, että koru sopii myös mun vaaleansiniruudullisiin pyjamanhousuihin (nyt tiedätte senkin sitte) erittäin hyvin. Pidän tän rannekorun kanssa hopeista ankkuriketjua, ettei sill oo orpo olo.
  Rilla, muistelen, että sulla olisi myös näitä marmorikiviä (?). Mene vaan jumpan jälkeen laareillesi. Sanoisin, että tumma savukvartsi on liian 'väritön' ruskea, katso jotain vaaleampaa. Tahtoo sit tietenkin nähdä uuden korusi :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania sävyjä tässä korussa! "Kalpea" marmori saa ihan oman hehkun näiden muiden värien rinnalla. Kaunis!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Henna! Vähän sellaisia veden värejä ja sävyjä ja märkiä rantakiviä.

  VastaaPoista