maanantai 30. elokuuta 2010

En tehnyt ite.

Yksi osuvimmista harrastajablogin nimistä on mielestäni: Tein ite. Suomea, lyhyt, ytimekäs ja kertoo tarpeellisen. Eikä sisällössäkään ole moittimista :)

En tehnyt ite:


Kuin punsselilla hopeaan lyötyjä kuvioita.
Löysin matkakotelon koruille yhdestä Helsingin keskustan lempisisustustavaraliikkeestäni. Laitoin kuvan tänne siksi, että joku käsityötaitoinen mahdollisesti saisi siitä ideaa, jollei jo ole tehnyt mokomaa. Minä roudaan koruja mukanani aina silloin tällöin, ja tällainen 'penaali' on tosi kätevä.

Kaikki kuvien korut: Tein ite. Terveisiä Hennalle!

9 kommenttia:

 1. Voi miten oivallinen kotelo! Olen jossain yhteydessä törmännyt vastaavaan, mutten millään saa päähäni missä. Kauniskin se on, kelpaa koruja kuljetella.
  Pitääkö tässä lähteä penkomaan Helsingin keskustan sisustusliikkeet lävitse, kun torstaina on 5h odotus Hki-Vantaalla :-D

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentistasi, Kati. Näitä korupenaaleja on kaikissa koruliikkeissä myynnissä, mutta kokonahkaisina. Ei idea sinänsä ole uusi. Tässä vaan on käytetty kangasta sisäosissa, joten ajattelin näppäräsormisia ompelijoita. Onhan näitä samantapaisia esim. neulepuikoille, virkkuukoukuille, omansa hopea-aterimille yms. Tämä nyt kolahti tällaiselle koruilevalle hopean ystävälle.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ania! Kylläpäs tämä kirjoitus toi hymyn huulille! ja tämä vinkkikin laitetaan korvan taakse.

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä, Henna, ja anteeksi, etten ehtinyt kysyä lupaa linkittämiseen. Postaus meni niin vauhdilla, viuh... Toivottavasti et oikeesti pahastunut.

  VastaaPoista
 5. Ihana pussukka! Tulee samalla punsselihimo tuota tuijotellessa :D

  Ens viikolla mulla onkin mukava Helsinki-shoppailupäivä, täytyy pitää silmät auki - vaikka voishan noita löytyä meiltäkin...

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis korupenaali, ja tosi hyvä lahjavinkki tulevaa joulua ajatellen :), ilmat viilenee niin joululahja asiat tulee ajatuksiin :), voisi olla toteutettavissa ihan näin kotiompelijan tekeleenäkin.

  VastaaPoista
 7. Voi kun kätsy pussukka koruille, täytyy käydä katsomassa jos Treen sisustuskaupoista löytyis:)

  T. Kipa

  VastaaPoista
 8. Rilla: Ensimmäiseksi minäkin kuvioihin kiinnitin huomiota, ennen kuin tiesin, mitä piti sisällään. Jee, tervetuloa Helsinkiin, haluatko shoppailuvinkkejä? Kiitos kommentistasi :)
  Sari: Niin ajattelin teille käsityötaitoisille ideanpoikaseksi. Me muut ostetaan valmis kaupasta ;)
  Kipa: On kätsy, todettu käytännössäkin. Kiitos sinullekin kommentistasi ja mukavaa päivänjatkoa.

  VastaaPoista
 9. En missään nimessä pahastunut, ilostuin :D Selvä piikki blogissa tilaston mukaan :)

  VastaaPoista