maanantai 26. heinäkuuta 2010

Vaaleita pastelleja ja vielki sitä... patinaa

Ostin Magsilta muutaman ruusukvarstikuution, hiukka tuollaisen vapaamuotoisen, rouhean. Muut materiaalit oli kai odottaneet sitä, kun ne heti löysivät toisensa; akvamariininugetit ja pikkuiset kuukivet.

Kesäkoru tämäkin, ja vaikkei materiaalit ihan ole identtiset aiemmin tekemäni rannekorun kanssa, niin aion kyll käyttää niitä yhdessä. En ihan vimmatusti harrasta täysin mätsääviä settejä. Ja korvakorut sarjasta tulee puuttumaan, kun en osaa käyttää sellaisia, jotka osaisin tehdä. Ja taidot ei riitä sellaisiin, joita käyttäisin.

IMG_5088b
IMG_5145b
IMG_5134b
IMG_5090b
IMG_5132b
IMG_5117b
IMG_5123b

Akvamariinugetit on tältä erää käytetty loppuun. Joko teilläkin pursuaa korvista?
Seuraavaksi sitten taas kiiltää, kiiltää. Huomiseen :)
ania2

7 kommenttia:

 1. Patina ja vaaleat hehkuvat helmet täydentävät kauniisti toisiaan. Siksiköhän lumoudutaan aina parista kaunotar ja hirviö, päivänsäde ja menninkäinen... tietyt parit vain korostavat toistensa kauneutta

  VastaaPoista
 2. Ei pursua :) Nää on tolkuttoman hyvän näköisiä. Mulla on vaaleansininen twinsetti, jonka kanssa tuo olisi täydellinen. Seuraavaksi teen itselleni jotain vaaleansinistä...

  VastaaPoista
 3. Elä nyt luule, että näin vähästä pursuilis ;-) Sait ruusukvartsille hienosti ilmettä näillä seuralaisilla!

  j.k. ootkos katsellut gmailisi spam-osastoa, sinne voi joskus joutua ihan asiallisetkin viestit ;-D

  VastaaPoista
 4. ei todellakaan kyllästytä, antaa patinoitua vaan ! ! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille!
  Pia, olet niin oikeassa :) Ilman vastakohtia kaikki olisi kai aika tylsää ja yksitoikkoista - muuallakin kuin koruissa.
  Rilla: sinun vaaleaan hentoiseen olemukseesi ja sinisiin silmiisi vaaleansininen ja herkät pastellit sopivat varmasti hyvin. Multakin puuttuu koru niin moneen vaatteeseen, vaikka koruja muuten tuntuu olevan yllin kyllin. Aina se yksi jokin puuttuu, siksikin tätä harrastusta on jatkettava :)
  Mags, kiitos mutta rupesi itsestä tuntumaan, että toistoa, toistoa... Aikansa kutakin. Katson aina spammit, ja olen niitten mukaan niiiin rikas, voittanut aikas paljon dollareita ja puntia, ja toiset kaikki haluavat minun sitten sijoittavan isot rahani juuri heidän bisneksiinsä. Näitä tuskin tarkoitat. Onko minulta mennyt jotain tärkeää ohi 8/
  Marjo, hopea on siitä ihana materiaali, että sitä voi käyttää kiiltävänä, mattana, erilailla punsseloituna ja vasaroituna sekä ...patinoituna. No, voihan näin työstää muitakin metalleja, hmm... mutkun tykkään hopeasta.

  VastaaPoista
 6. Mags: En tiedä, minne aiempi postisi on kadonnut, nyt tullut perille. Vastaan sulle ihan pian :)

  VastaaPoista
 7. Oih ja voih, ehdin tännekin kurkkailemaan. Nämä sinisen sävyiset, patinoidut korusi saavat kuolan valumaan ja korusyyhyn aikaan! :) Voi kun osaisi itsekin luoda tällaisia kokonaisuuksia!

  VastaaPoista