tiistai 20. heinäkuuta 2010

Savukvartsimollukoita

Kiitos kaikille, jotka jaksavat kiitellä kuviani. Tämän savukvartsirannekorun kuvaaminen oli kyllä haastavaa. Ensimmäisiin kuviin sain vain tummat mollukat, joissa ei häivettäkään kauniitten kivien loistoa ja läpinäkyvyyttä. Kun en halua luopua lempikuvauspaikastani, meidän terassista, täytyi odottaa porottavan auringon siirtymistä (maapallon kääntymistä) määrättyyn vinkkeliin.

IMG_4619b
IMG_4617b
IMG_4601b

Olen pitänyt tuota aiemmin tekemääni hailakansinistä kristallikorua tämän ruskean korun kanssa yhtä aikaa, kun värit sopivat niin hyvin yhteen. Joidenkin mielestä saattaa olla liikaa blingiä.

IMG_4295b
IMG_4551b
IMG_4248b2
Korun säätöketjun päässä on ruskea makeanvedenhelmi ja korua raikastamassa sininen lasilehti, jonka väri sopii niin hyvin ruskeaan. Tarkoitus on laittaa tilalle sininen topaasi, jahka valitsen sopivan. Noita lehtiä sattui olemaan työpöydällä, ja minua vähän laiskotti. Ehkä jätänkin lesilehden koruun.

5 kommenttia:

 1. Aah! Kauniit-kauniit mollukat!

  Tiedän tarkkaan mitä tunteita savukvartsikoru herättää, onhan oma 'Edith' lähes päivittäisessä käytössä!

  VastaaPoista
 2. No OIH! Ei yhtään liikaa bling-blingiä. Ihana ja ihanat yhdessä!! Saanko lainata ideaa? Ihan vaan itselleni :)

  Harmillista, kun tämä päivätyö tuppaa haittaamaan harrastuksia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas, Mags! Savukvartsi on yksi kestosuosikeistani ja nimenomaan sileäpintaisena.
  Rilla: Kiitokset myös ja kiva, että pidät. Ole hyvä, lainaa vaan. En kyllä ole ihan varma, mitä ideaa olet lainaamassa, väriyhdistelmää, materiaalivalintoja? Esittelethän sitten :) Työ ja Elämä haittaa harrastusta, niin totta - ja mistään en halua luopua.

  VastaaPoista
 4. pöh, koskaan ei ole liikaa bling-blingiä ;) ihania ovat molemmat korut ja yhdessä ihan verraton pari. savukvartsista tykkään minäkin, ikinä en vaan ole sitä saanut kotiin asti tilattua (tämä epäkohta on korjattava varmasti pikimmiten). tuossa kristallikorussa on nätin muotoiset nuo kristallit :)

  VastaaPoista
 5. Korusi ovat aina niin kauniita ! Tällainen aloitteleva koruntekijä ei voi muuta kuin ihailla tuota värien käyttöä ja tyylitajua, joka ei näytä pettävän koskaan.
  Tämä koru sai minut 'löytämään' omat savukvartsinuggettini laatikoston kätköistä ja osa niistä pääsi koruun asti :)

  VastaaPoista