torstai 8. heinäkuuta 2010

Säröjä suvessa

Säröakaatit ovat olleet oikeita kevään ja kesän muotikiviä. Eikä ihme, ne kun ovat niin kauniita. Korun porkkanainen kiviriipus taitaa olla karneolia. Oranssia kaihtavalle mutta sitä sattuneesta syystä toivoneelle korujen ystävälle tehty oranssahtava akaattirannekoru:

IMG_3817b
IMG_3441b
IMG_3846b
IMG_3447b
IMG_3394b
IMG_3390b
IMG_3496b
IMG_3428b
IMG_1811c

8 kommenttia:

 1. Onpa taas kaunis. Minulla jemmassa turkooseja säröakaatteja, jotka odottavat käyttöä!

  Nuo sinun tekemät rasiat ovat aina yhtä upeita. Tekevät lahjasta aina arvokkaamman. Pitäiti varmaan itsekin yrittää...

  Samoin jaksan huokailla tekemiäsi riipuksia. Suunnittelen hopealevyn + punsseleiden hankintaa. Saas nähdä, tuleeko siitä hommasta mitään.

  Että suunnatonta ihailua taas vaan täältä suunnalta :)

  VastaaPoista
 2. Herkku ja kaunis, kuin mini sitrushedelmiä raikkaasti yhdessä :) ja kuten tuossa yllä on aiemmin Rilla todennut, nuo korurasiat ovat todella kauniita, ihailija täälläkin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset <3
  Säröakaatit on vaan niin kauniita. Varmasti jokaisella koruilijalla on niitä jemmoissaan jos ei vielä ole koruiksi ehtineet. Kai niihinkin kyllästyy aikansa tuijoteltuaan ja sitten jotain muuta. Mikähän on ensi syksyn muotikivi? Joku uusi ja sellainen kivi, johon kaikki innostuvat?
  Täytyy kyllä sanoa, että noitten rasioitten suhteen taidan mennä siitä, missä aita on matalin. Minusta ei olisi oikeasti askartelemaan, koristelemaan mitään. Mulle sopii oikein hyvin se, että voin tehdä rasian tietokoneella valmiiksi leikkaamista ja liimaamista lukuunottamatta.

  VastaaPoista
 4. Rillalle vielä lisään, että olet niin näppärä käsistäsi, että siitä vaan punsseloimaan ja hopeaa sahaamaan. Se on niin kivaa - jääpi koukkuun.

  VastaaPoista
 5. Kaunis, kaunis on tuo rannekoru!

  Hopealaatat vetoavat minuun, etenkin, kun en osaa niitä tehdä. Ehkä sitten, kun koruharrastus on jo pidemmällä, hankin tarvittavat välineetkin!

  Minua kiinnostaisi oppia tekemään noin kauniita rasioita. En varmaankaan ehtisi tehtailemaan niitä paljoa, mutta erityislahjoihin tekisivät varmasti hienon säväyksen. Haluaisitko tehdä ohjepostauksen kuvien kera joskus, jos on aikaa?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Leonida. Niinhän se usein on, että se houkuttaa ja koukuttaa, mitä ei itse vielä taida. Tämä on ihana harrastus, kun on sata porkkanaa tuolla vedättämässä. Aika vaan ei kaikkeen riitä :(
  Olen kyll hirveän huono opastamaan ketään missään asiassa, mutta jos riittää, että kerron ja näytän, miten itse teen. Kukin tekee sitten tavallaan ja tarpeittensa mukaisesti. Jahka tässä loma alkaisi, niin...

  VastaaPoista
 7. Huokailee ja ihastelee, aivan täydellistä kauneutta. Ihanat värit korussa, kaunis rasia ja edelleen nämä sun kuvat on vertaansa vailla.

  VastaaPoista