keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Salpalukko seuralaisineen

Hopeisesta neliölangasta ja hopealevystä tehty isokokoinen salpalukko koristaa yksinkertaista makeanvedenhelminauhaa. Rinkulan halkaisija on 3 cm ja se on päältä ja takaa sileänkiiltävä, sisä- ja ulkosyrjä viilattu karheaksi samoin kuin salpaosan alempi kappale. Näyttää kuvassa aika epämääräiseltä.

IMG_3656b
IMG_3669b
IMG_3590b
IMG_3663b
IMG_3690b
IMG_3673b
IMG_3600b
IMG_3593b
IMG_3642b

8 kommenttia:

 1. Lienee sanomattakin selvää, että olen kateudesta vihreä tuota katsellessani :) Loistoidea, älyttömän kaunis kokonaisuus.

  Saanko udella, minkä vahvuinen tuo käyttämäsi neliölanka on?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rilla, mutta turhaan viherrät. Teet perässä ;) Neliölanka on 2-millistä ja voin sanoa, että sitä ei ole ollenkaan kiva käsitellä. Paksummasta en edes yrittäisi näillä vehkeillä. En saa hehkutettua sitä taipuisaksi pikkutohollani ja vääntäminen vaatii ihan voimia. Ollaan molemmat vähän hentoisia sepiksi. Mutta kiva, jos pidät korusta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa komea koru ja lukko! Kauniit helmet ja lukko upea katseenvangitsija.

  VastaaPoista
 4. Lukko on kerrassaan hieno, tykkään tuosta rosoisuudesta vaikka muodot ovat niin selkeät. Se tekee jännän kontarastin.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis lukko! Toki muukin osa korua, mutta lukko erityisesti on mieleeni :) Oot sinä taitava!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kaunis kiitos! Ei tuon lukon tekeminen ihmeellisiä taitoja vaadi, jos on hopeaa jonkin verran työstänyt. Pikkuisen voimaa renkaan vääntäminen tosin vaati. Mun vaan on aina vaikeampi ja vaikeampi käyttää koruissani valmiita hopeaosia. Kun kaiken tahtoisin tehdä, osata tehdä itse.

  VastaaPoista
 7. Persoonallinen kaunis lukko kruunaa koko komeuden.

  VastaaPoista
 8. Hmmm...pitäisköhän sun vaihtaa tuo profiilin 'harrastaja' tuolta pois : DDDD Ihan ammattilaisen työtä! Aivan mahtavia kaikki taas...Täällä näkee aina jotain todella TODELLA kaunista!

  VastaaPoista