perjantai 23. heinäkuuta 2010

Patinaa ja pieniä kiviä

Akvamariineja, vähän khöh... kökkölaatuisia, ja patinoitua hopeaa rouheassa rannekorussa. Korusta on tullut ihan mun kesäsuosikki. Jos ei lomallakaan osaa olla ilman koruja, tällaiset 'ajan patinoimat' korut ovat kivoja vaikka puutarhatöissä. Välillä riittää vähempikin kiilto ja loisto. Tämäntyyppiset korut on oikeasti niitä, joista pidän eniten, vaikka kaikenlaista muuta enemmän teenkin.

IMG_4699b
IMG_4722b
IMG_4727b
IMG_4707b

10 kommenttia:

 1. Oon aina sitä mieltä että kökköydetkin kunniaan. :) Mielettömän kaunis!

  VastaaPoista
 2. Minnuu ihan naurattaa - en ole varmaan edes esitellyt omaa jokakesäpäiväjaainamuulloinkin rannekoruani, kuinkas ollakaan patinoitua hopeaa ja pikkuakvamariineja :-D Sanomattakin selvää, että sinun hienolla levyllä jalostettu versio on mieleeni!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos inkku ja Mags :)
  Me 'vanhat kääkät' (anteeksi hirveesti tarkoitan tietenkin itseäni ja teidän kohdallanne koruilun parissa vietettyä aikaa) ollaan jo kaikki kiilto ja loisto koettu*, joten, taas omalla kohdallani, paremmin ulkoiseen habitukseeni sopiikin tällaiset ajan rusinoimat vermeet. Mags, laitathan korusi blogiisi, niin haluaisin nähdä siskokorun, pliis.
  *paitsi timantit - ja nekin viel tulee ;)

  VastaaPoista
 4. Voi itku kun onkin ihana!
  Jotenkin itteänikin viehättää enemmän rouheus kun blingi. Vaikka tuolla alempana savukvartsi ja blingi sopi upeesti yksiin. Ihanuuksia oli tullut kun ei ole ehtinyt katselemaan!

  VastaaPoista
 5. Oih ja voih, musta on aina upeaa kun jotkut osaavat tehdä tuommoista rouheaa ja kaunista!

  VastaaPoista
 6. Oot niin oikeessa meitin vanhojen ämmien (sallittakoon tämä, kun aloitit!) suhteen, myös korut saa olla kolhusia ja komeita kuin kantajansa ;-D

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Pirita ja Outi. Voipi olla, että sitten pimeänä vuodenaikana tahtoo enemmän kiiltävää, vähän kuin joulukoristeita. Kesän kirkkaudessa ja jotenkin luonnonkin ollessa läheisempää tällaiset maanläheiset korut tuntuvat luonnollisemmilta.
  Outille erityiskiitos noista aiemman postauksen pinkeistä tiikerinsilmistä, ne on ihania, ihania! En tiedä, mistä olet niitä hankkinut, mutta nyt niitä on korun muodossa Koreassa.
  Mags, just noin :)

  VastaaPoista
 8. No vau. Kaikesta näennäisestä kökköydestään huolimatta kelpaisi mullekin! Ja heh, vai että ajan rusinoimat vermeet ;) Täytyy ilmeisesti tarkistaa omaa "korunäkemystä".
  t Rilla, neljänkympin kriisiä odotellessa

  VastaaPoista
 9. Kök-kök-kökkö-kö?? Ihan täydellinen kaikessa rouheudessaan.

  VastaaPoista
 10. Rilla, sinä olen niin nuori ja kaunis, että jos käytät kökkökoruja, tulee vaan hieno kontrasti ;)
  Amalia, kiitos, kai sitä kohta jo kaipaa jotain kiiltävää taas. Ohan se kiva, että on mistä valita - ja erilaisia korujahan tähän maailmaan mahtuu. Hyvä niin.

  VastaaPoista