keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

ONCE...

upon a time there was a boy, young man - Mr. Big... joka toivoi minun tekevän ystävälleen korun syntymäpäivälahjaksi. Suunnitelman edetessä valkeni, ettei kyseessä ollut mikä tahansa ystävä. Jotain paljon tärkeämpää.

a right peron2
Joskus joutuu etsimään kauan, joskus kaukaa.

IMG_2822c

Tällä hetkellä syntymäpäiväkoru on Koreassa. Siellä, missä päivänsankaritarkin.

IMG_2782b

IMG_2834b
Värimaailmaltaan Kaukoitään viittaavassa rannekorussa ihania pinkkivärjättyjä tiikerinsilmiä (kiitos Outi),
Swarovskin kristalleja, makeanvedenhelmiä ja hopeaa.


IMG_2784b

IMG_2765b

IMG_2844c


IMG_2741b
synttaria
sydan

Happy Birthday!

K &
ania2

PS Haluan aivan erityisesti kiittää korun tilaajaa vielä tätäkin kautta erittäin miellyttävästä ja mutkattomasti sujuneesta yhteistyöstä. Kanssasi on ollut ilo ja ennen kaikkea hauska asioida - eikä tämä vielä ole ohi. Kiitokset ja kaikkea hyvää!

IMG_2735b

5 kommenttia:

 1. Kaunis. Erityisesti tykkään tiikerinsilmistä! Niissä on upea kiilto... Tilasin just itselleni ruskeita tiikerinsilmiä. Idea vielä vähän hukassa.

  Sulla on kyllä ihan uskomattoman hyvä kyky yhdistellä sävyjä ja materiaaleja!

  PS. Taas utelen... Minkä vahvuista hopealevyä käytät riipuksiin? Aavistuksen houkuttelee kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Rilla :) Nuo tiikerinsilmät ovat ensimmäiset tiikerinsilmät, joista olen koskaan tehnyt mitään. Sattumalta tarjoutui tilaisuus ostaa noita pinkkivärjättyjä ja ne on ihania, vaikkei omaan koruuni. Tähän synttärilahjakoruun hain värimaailmaa kaukoidästä, sattuneesta syystä.
  Pikkuriipuksia olen tehnyt 0,5-millisestä levystä ja isommat, varsinkin punsseloitavat riipukset teen 0,8 ja 1 mm:n levyistä, on mulla paksumpaakin. Mitä isompi riipus, sitä paksumpi levy -periaatteella. Tykkään kyllä kauheasti myös pienistä ja paksuista riipuksista/laatoista. Jos kuperran riipusta, käy ohuempikin... tämä on niitä tykkäämisasioita kans. Mutta, jos punsseloit, ohut levy menee kuprulle ja painaumat näkyy selvästi levyn takapuolella. Joitain sekään ei häiritse. Mielestäni isokokoinen ohut riipus tuntuu 'halvalta'. Olikos rumasti sanottu :(
  PS Tahtoo nähdä sun tiikerinsilmäkorusi 8)

  VastaaPoista
 3. No huh, huh!Mä olin kolme päivää pois koneelta ja tänne on tullut joka päivälle uusi huikean hieno koru :)Kaunista, kaunista!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti ohjeista! Tilasin nollakasimillistä levyä pikkupalan.. Treenataan :)

  VastaaPoista