maanantai 19. heinäkuuta 2010

Turkoosit

Turkoosirannekoru lähtee loppuviikosta turkoosien vesien äärelle Aigeianmeren saarelle. Valitettavasti ei minun ranteessani. Jatkan aherrusta turkoosikapussien kanssa ja yritän ujuttaa koruihin nuo aiemman postauksen pienet makeanvedenhelmipallerot.IMG_4176b
IMG_4233b
IMG_4370b
IMG_4222b
IMG_4194b

Hyvää naistenviikkoa!
ania2

4 kommenttia:

 1. Kaunis. Upea myös tuo hopeinen laatta keskellä. Olet sen itse tehnyt, oletan?

  Minulla laatikon pohjalla turkoosia odottamassa inspistä.

  Ihailee taas hän :)

  VastaaPoista
 2. Taas näitä taivaallisia kuviasi ! kaunis korukokonaisuus ja tuo turkoosi on niin iki-ihanaa korukiveä, ettei sitä koskaan voi sivuuttaa. Tästä ei voi olla pitämättä!

  VastaaPoista
 3. Silmät ymmyrkäisinä taas ihastelen koruja ja kuvia, tuo turkoosi on kyllä niiiin kesän väri :) Mikä ihanuus tuosta helmirykelmästä on tulossa?

  VastaaPoista
 4. Rilla: Kiitos. En ole itse tehnyt hopealaattaa, jostain joskus harratuksen alkuaikoina ostanut. Ei laatassa mitään ihmeellistä ole, uskoisin osaavani tehdä. Löisin pallopunsselilla paksuhkolle levylle noita klommoja ja sahaisin muotoon ja juottaisin ripustusrenkaat ynnä naputtelisin loivalle kaarelle. Ehkä koitankin ;)
  Marjo, kiitokset sinullekin. Voi kun tietäisit, miten olen tuskaillut savukvartsirannekorun kuvauksen kanssa. Ei tuu mitään :( Kuvassa näkyy vaan sellaisia tummia möykkyjä. Turkoosit on ihania!
  Sari: Kiitos, kiitos. Ei helmirykelmästä tule korua sellaisenaan. Olen noita pikkuhelmiä piikitellyt ja keräsin ne siimaan, jota pysyisivat paremmin kasassa. Kuvasin, kun oli niin vekkulin näköinen. Tarkoitukseni on käyttää yksittäisiä-kaksittaisia-kolmittaisia... helmiä eri koruissa. Eli tein/teen korutarvikkeita varastoon. On mulla jotain ideoita niiden varalle. Tuollaisena pötkylänä on aika mielikuvitokseton koruksi, mun mielestä.

  VastaaPoista