torstai 1. heinäkuuta 2010

Druzy Onyx & Co

Kaksinkertaisen hopeisen palloketjun riipuksena hopeaa, rutiilikvartsia, pieniä mustia viistehiottuja spinellejä, keskuskivenä hurmaava Druzy Onyx. Korussa on mukana ehdottomat lempimateriaalini, vaikkei koru itselleni jääkään. Tästä on vähän surku luopua :(

IMG_3303b
IMG_3294b
IMG_3260b
IMG_3209b
IMG_3330b
IMG_3315b
IMG_3151b
IMG_3289b
IMG_3246b

Viimeinen kuva on otettu vastoin tapaani kirkkaassa auringonpaisteessa, kun yritin saada onyksin säihkettä kuvaan. Niin tai näin, koru on luonnossa ehdottomasti kauniimpi. Siinä on sellaista piilevää hienoutta (joka mahdollisesti avautuu vain mulle) graafisten materiaalien ansiosta.

9 kommenttia:

 1. :) Ei mitään piilevää kyllä vaan todella hienoa! ;) Tykkään hurjasti tämän korun graafisuudesta!

  VastaaPoista
 2. oli koru auringossa tai varjossa, se on upea !

  VastaaPoista
 3. Erikoisen hieno druzy!! Kyllä tuo tiettyjen muotojen toistuminen eri materiaaleissa avautunee muillekin. Keinuttaa mukavasti ;-)

  VastaaPoista
 4. Pidän kovasti tästä! Uskon, että osa tästä upeudesta jää vangitsematta kuvassa (vaikka upeita kuvia osaatkin ottaa). Varmasti todella monikäyttöinen koru!

  VastaaPoista
 5. Taas kerran valtavan upea koru. Mistä ihmeestä löydät noita upeita materiaaleja?

  Minä pidän muuten myös onyxistä kovasti. Taisi itse asiassa olla "se syy" koko koruharrastuksen aloittamiseen. Halusin päästä eroon snö:n mustasta helmikorusta, jonka tajusin olevan muovia... Ja tilalle jotain "aitoa" :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos ystäväiset! Koru kuuluu sarjaan: ania ei väreillä koreile. Eikä korun tuleva omistajakaan. Koru ei kaukaa säväytä, mutta lähempää tuttavuutta tehtäessä se iskee silmää ;)
  Rilla: Ostelen harrastajaystäviltäni kaikkea kivaa, silloin kun ovat valmiita luopumaan, tilaan itse ulkomailta ja...ja, no tuon korun ketju on Suomesta ostettu metritavarana, mistä pätkäisin sopivan kokoisen ja päättelin. Ovat jotenkin ressukoita nuo SNÖt. Nättejä ovat, mutta harmittaa kovasti, kun sekoittavat esim. makeanvedenhelmiä ja eijaloametallia :( En tiennyt, että muoviakin :( Kalliita ovat laatuun nähden. Eikö ole ihana, että voi tehdä omat korunsa itse ja tietää, mistä ne on tehty :)

  VastaaPoista
 7. Ai ai, todella herkku, ihan mun näköinen koru :),pukeudun pääsääntöisesti mustaan, joten tämmöiselle korulle olisi heti kyllä käyttöä.Odotinkin, että mihin käytät näitä hopearinkuloita, ne kun on tuolla aiemmin esitelty.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Sari, ollaan sitten samoilla linjoilla pukeutumisen suhteen :) On vielä muutama idea noille rinkuloille. Oikeesti ne on ihan hauskoja!

  VastaaPoista