perjantai 23. heinäkuuta 2010

Akaattiviipale

Akvamariininugettejahan riittää, riittää vielä seuraavaankin koruun. Patinointilitkut on valmiina, joten sama teema jatkuu. Kaulakorussa riipuksena akvamariinin värinen akaattiviipale sekä patinoitua hopeaa. Akaattiläpyskä on pinnaltaan hmmm... saippuamainen, ei siis kiiltävä kuten akvamariineissa.

IMG_4863b
IMG_4872b
IMG_4830b
IMG_4881b

8 kommenttia:

 1. Hei! Löysin vasta blogisi. Teetkö työksesi koruja? Luin jostain koulusta tuolta jostain.. Miten saat valmistettua noin ihania rasioita?
  Korusi ovat kauniita! Niin myös sivusi.:)

  Paula

  VastaaPoista
 2. Ania, mielettömän kaunis viipale! You nailed it, beibe ;-D

  VastaaPoista
 3. Ei näitä ihan pelkästään puutarhahommiin kannata jättää :) Upea!

  PS. Hopealevyä sahattu ja punsseloitu. Olit oikeassa, nollakasimillinenkin on hiukan turhan ohut siihen hommaan. Ärsysti näkyy takapuolelle. Enkä mielestäni mitenkään kamalasti hakannut noita...

  VastaaPoista
 4. Paula, kiitos kommentistasi ja kiva, että olet löytänyt tänne. Olen koruharrastaja, en tee koruja työkseni. Olen ollut hopea- ja korusepällä opissa niitten tekniikoitten osalta, joihin omat taidot ja tiedot eivät ole riittäneet ja jotka olen halunnut oppia tekemään taiteen sääntöjen mukaan. Olen saattanut jossain viitata myös viimevuotisiin opintoihini, opiskelin töitten ohessa audiovisuaalista suunnittelua. Rasioiden pohjana käytän netistä joskus löytämääni mallia. Somistan niitä omilla kuvillani. Olen kuvannut rasian tekovaiheet ja teen postauksen jahka tulee sopiva rako. Netistä löytyy kyllä ohjeita.
  Mags, kiitos kaunis. Näitä piisaa. viipaleita. Haluutko?
  Rilla, jos ei töihin ihan jakkupuvun seuraksi, niin ehkä neuletta piristämään. Löitkö kirjaimia vai kuvioita? Kirjaimissa tulee ottaa huomioon, että eri kokoiset kirjaimet ja vielä eri kirjaimet tulee lyödä eri voimakkuuksilla. Huomaat, kun mäiskit enemmän. Ja toisaalta, ei sinne takapuolelle kukaan katso. On mullakin muhkuraisia laattoja. Tsemppiä laattahommiin. Kuvia odotellessa :)

  VastaaPoista
 5. Nämä patinoidut rannekoru ja kaulakoru ovat aivan upeita, ja tuo aiempi rannekoru niin herkku,ja savukvartsi rannekoruun ihastuin täysin, ensimmäinen koskaan ostamani ja käyttämäni korukivi oli savukvartsi, ja ihastus tähän kiveen ei laannu :)

  VastaaPoista
 6. Valtavan kauniita koruja blogin täydeltä. iTeetkö koruja tilauksesta?
  Mistä ostat koruihin materiaalit?

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sari. Savukvartsi on sellainen ikikestosuosikki. Vaikka kiiltää, kiiltää, niin sopii arkeenkin tosi hyvin. Ja väri on sellainen, että on helppo yhdistää moneen asuun, ainakin mun väriskaalassani.
  Anonyymi, kiitokset kommentistasi. En ota tällä hetkellä vastaan uusia korutilauksia, aikani ei riitä. Elämässä on töitten ja korujen lisäksi niin paljon muuta mielenkiintoista ja huomiota vaativaa. Korumateriaaleja ostan ulkomaisista tarvikekaupoista sekä kotimaisilta maahantuojilta ketään erikseen nimeämättä (mainostamatta). Ja olihan kökkö vastaus :(

  VastaaPoista
 8. Nätti ku mikä, ihastuttaa kympillä patinan ja hempeän sinisen yhdistelmä.

  VastaaPoista