torstai 24. kesäkuuta 2010

anian aarteet

'Anna ystäväni' teki minulle pyynnöstä kangaskukkaroita. Anna on monipuolisesti taitava käsistään, ja olen aiemminkin ihastellut hänen töitään. Hän on myös lahjakas koruntekijä, korteista puhumattakaan. Kukkarot on huolellisesti tehty ja kauniisti vuorattu. Kiitos Anna, kun otit tilaukseni vastaan kiireittesi keskellä.

Yhden pussukoista pyhitän koruille. Silloin tällöin aamulla tulee kiire lähtö töihin ja korut jäävät pukematta päälle. Ne on kiva sujauttaa pussukkaan ja koristautua sitten työpaikalla.

Annan Aarteista tuli nyt vähän munkin aarteita ;)

kukkarot2

IMG_294_750bpx
Multi Beryl Aquamarine Morganite Smooth Nugget Beads

4 kommenttia:

 1. ihana postaus :D kiitos.

  ja pitäähän tottakai korupussukka olla, mullakin on yksi juuri siinä käytössä. sinne sitten ennen reissua tungen kaikki sinne mahtuvat korvakorut ja reissussa saatan sitten käyttää kokoajan niitä samoja, jotka jo ovat korvissa. mutta pääasia että ovat mukana, jos mieli vaikka muuttuu.. ;)

  VastaaPoista
 2. Hei! Eksyin sivuillesi ja ihastuin heti tyyliisi ja taitoihisi! Ihania koruja ja kuvia!

  Olisin kiinnostunut tietämään mitä ihania helmiä tuossa viimeisimmässä kuvassa on (toinen pieni kuva vasemmalta)?Tuollaisia hempeitä pastellin sävyisiä nauhassa. Olen etsinyt vastaavia ja kun kerran silmään sattui kuva, niin ajattelin kysäistä :)

  VastaaPoista
 3. anna, kiitokset edelleen. Käytössä toimiviksi koettu. Olen siis raaskinut ottaa käyttöön :)
  Maria: kiitos kauniista, kannustavista sanoistasi. Kollaasissa olevat kivet, ylin rivi toinen kuva vasemmalta ja rivi kolme ensimmäinen kuva vasemmalta ovat:
  Multi Beryl Aquamarine Morganite Smooth Nugget Beads, 8-9 mm. Siis, mitä ne ovat! Uusi tuttavuus minulle, enkä vielä ole ehtinyt niistä koruilemaan. Laitoin uuden kuvan alle, mutta siinä värit eivät ole ihan oikein. Kollaasin värin on aidommat. Ovat tosi hempeän pastellisia (ranskalaiset pastillit). Olen ostanut ne beadsonsale.comista ja kävin äsken kurkistamassa linkkiä varten, mutta eipä niitä siellä enää ollut. Oli tällainen versio:
  http://www.beadsonsale.com/aamultiberylaquamarinemorganitecrossdrilledchipstickbeads.aspx <- Näissä väri on karkkisempi, ei siis niin puuterinen kuin noissa nugeteissa. Nugetit ovat todella kauniita ja kiiltäviä ja suunnilleen saman hintaisia noitten linkkaamieni kanssa, jos oikein muistan.

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos tiedosta. Täytyy pitää silmät auki, jos jossain tuollaisia nugetteja tulee vastaan. Juuri tuo hempeys on minun makuun. Kauniita nuo linkin helmetkin ovat, mutta sinun omasi vie voiton.

  Hyvää kesää!

  VastaaPoista