tiistai 25. toukokuuta 2010

Rantaveden kimmellystäAkaattirannekorun viileät, kuulaat sävyt ovat Australian rantojen hopeanhohtoisesta hiekasta ja turkoosinkirkkaista vesistä. Säröakaatteja, makeanvedenhelmiä, Swaroja, hopeaa. Niistä on kesä tehty :)

Hopeisissa helmihatuissa liplattaa leppoisat laineet.

Rannekoru on suunniteltu yhdessä korun tilaajan kanssa, ja siinä on otettu tarkasti huomioon hänen omat toiveensa. Sain aivan ihania inspiraatiokuvia materiaalivalintoja varten, joten koru lienee hänen näköisensä.

Koru on matkalla omistajalleen - ei kuitenkaan ihan Australiaan asti, minne olisin mielelläni lähtenyt sitä viemään ihan henkilökohtaisesti.

24 kommenttia:

 1. Siis ihan unelma! Olisin tämän sinulta ostanut ellei jo olisi matkalla muualle :) Ihastuin ikihyviksi!

  VastaaPoista
 2. Apuva!! Teitkö tuon sukeltajan hopeasavesta??? Mieletön <3

  -Rannekorussa hivelevät vedensävyt, ihana flow :-)
  Tässä on niin paljon yksityiskohtia, että riittää taas katsomista päiväkausiksi...

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos, Marja! Rouva tekee ihan itte ;) Tiedän, että osaat :) Noi matskut on niin kauniita, kuulaita ja raikkaita, ettei oikein ollut mahdollisuutta tehdä - ainakaan rumaa.

  VastaaPoista
 4. Mags!!! Apuva itselles!!! Olen kyllä aina sanonut, että olet hyvä tsemppari ja kannustaja, mut mut... Kuules, jos en eläissäni ole koskenut hopeasaveen (on siell pussissa edelleenkin), niin eka työksenihän teen siitä dyykarin 8D, joo. Oikeesti, toi pikkuriikkinen sukeltaja on matkamuisto, olen tuonut sen joskus viime vuosisadalla (meniköhän oikein) Gran Canarialta miehelleni, joka harrastaa laitesukellusta. Mieshän tykkää kovasti tuollaisista pienistä kiiltävistä koriste-esineistä :( ou jee. Mags, sinä olet kyllä mainio uskomisinesi. Tiedätkö, mitä tuo kivi on, tuo sukeltajan tausta? Se on kuin halkaistu kivi ja ihan tavallisen kiven näköinen ulkopuolelta? Sisäpuoli kimmeltää ihanasti. Voin kuvata uudelleen. Kiinnostaisi tietää.

  VastaaPoista
 5. ;-D Minä uskon sinusta aivan mitä vain, kun taitosi ja sinnikkyytesi tiedän!!
  -Sukeltajan luola lienee akaattia/kvartsikiteitä... englanniksi noita 'kiteitä' kutsutaan 'drusy', en oikein tiedä hyvää suomennosta.

  VastaaPoista
 6. Kaunis koru kertakaikkiaan ja niin suloisen sininen sävy.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katri :) Väri on välillä ja pikkaisen ja joiltakin korun osin baby blue ;)
  Mags, unohdin kiittää sinua: Kaunis kiitos! Menin niin hämilleni tuosta hopeasavijutusta 80. Ja kiitos myös sivistyksestä, täytyypä tutkailla enemmän tuota kidejuttua... ja muistutuksesta, että siitä hopeasavesta pitäisi tehdä piankin jotain y k s i n k e r t a i s t a ;)

  VastaaPoista
 8. UPEA, TAHTOO KANS!!!! ... ja ei kun akaatti-kauppaan :)

  VastaaPoista
 9. Ihana, ihana, ihana!!!! Ja olin minäkin ihan varma, että tuo sukeltaja on omaa käsialaasi :)

  VastaaPoista
 10. Oi oi oi...iiks! Mutta tuo simpukka eikös olekin sinun käsialaasi!? Tää on niin herkku merenneidon koru että hui! Tuo sukeltaja on selvästi etsimässä tätä suloista aarretta joka on merenneidolta pudonnut... Salaisuuksia ja aarrejahtia. Olipas mielikuvitusta herättävä postaus. :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos, kiitos, kiitos! Voi hyvät ladyt teidän kanssanne :) Ryömii nurkkaan lukemaan kirjaa hopeasaven käsittelystä.

  VastaaPoista
 12. Pirita, kiitos ihanasta kertomuksesta! Juu, simpukan olen tehnyt. Hopealevystä. Koru on nyt matkalla hmmmm sille merenneidolle :)

  VastaaPoista
 13. Huoh, mä olen illan ja nyt varhaisaamunkin vaan tuijotellut tuota korua. Olisko sulla materiaalit toiseen samanmoiseen? Kun en itse ehdi / jaksa tehdä (osaisin ehkä just ja just) ja pakko saada... :) Laitan sulle vaikka mailia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Marja :) Rannekoru on suunniteltu yhdessä korun tilaajan kanssa ja siinä on otettu huomioon hänen henkilökohtaiset toivomuksensa. Vaikka yllytin sinua tekemään 'perässä', niin en itse ole halukas tekemään koipio(i)ta uniikista, toiselle kovinkin henkilökohtaisesta korusta. Olen omien kiireitteni takia joutunut kieltäytymään useista korutilauksista tässä kesän kynnyksellä ja loman koittaessa.

   Poista
 14. Minä niin tykkään sinun kuvistasi! Näissä kyllä silmä lepää. Jatkahan samaan malliin!

  VastaaPoista
 15. Olenpas minä tyh-mä, ei tullut mieleenkään, että olisi niin uniikki (omat koruni kun ovat kaikkea muuta) - olisi pitänyt lukea tekstisi huolellisemmin, lukihan siinä, että yhdessä suunniteltu..

  VastaaPoista
 16. Kiitos kauniista sanoistasi, Nelli - kolleega :)
  Marja, etpäs ole mikään... Korussa ei ole mitään sellaista, mitä joku toinen ei osaisi tai voisi tehdä. Omaa tuotantoa siinä on tuo simpukkariipus ja salpalukko. Itselläni vaan on periaatteita, joista en tingi. Mikähän sinua tässä korussa niin puhuttelee? Juuri nuo osaset?

  VastaaPoista
 17. Voi tätä ihanuutta taas!
  Olen sanonut ennenkin, mutta sanon taas: mieletöntä tuo sinun kykysi yhdistellä erilaisia helmiä!
  Yhteen projektiin tarvitsisin tuon sävyisiä mv-helmiä, pystytkö vinkkaamaan ostopaikkaa?

  VastaaPoista
 18. Upeita koruja, ihanan eteerisiä.

  VastaaPoista
 19. Oi kuinka ihanan viileä ja paljon "härpäkkeitä" kilinää antamassa, nuo simpukat on upeita! Ja se sukeltaja:)siis riipus, ihana!

  T. Kipa

  VastaaPoista
 20. Kyllä on kaunista taas. Kuvasi ja korusi ovat niin uniikkeja, että ei ole sanoja.

  VastaaPoista
 21. Jokaiselle ihan oma kiitos mieltä lämmittävistä kommenteistanne. Kiitos.
  Kipa: sukeltaja ei ole riipus vaan matkamuisto. Teen siitä pienen selittävän postauksen seuraavaksi, kun kuva on tahattomasti johtanut muutamaan väärinkäsitykseen ;)
  Henna: Korussa on käytetty neljää erilaista mv-helmeä. Ostopaikat on unohtuneet, kun osa varastoani saattaa olla parinkin vuotta sitten hankittua. Ulkomailta, joka tapauksessa. Myyjien ja maahantuojien valikoimat vaihtuvat niin usein, joten jos tänään ostan jotain, en välttämättä enää ensi viikolla saa samaa tavaraa.

  VastaaPoista
 22. Tosiaan, silmiini pisti vain kauniit "robin´s egg blue" (kyllä, olen oppinut uuden värin :) väriset mv-helmet. Projekti on oma koru hääpäiväksi, joten tärkeästä korusta on kyse. Mutta onneksi on aikaa vielä etsiä. Noissa on tosiaan täydellinen väri! Kiitos kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Henna. Tarkoitat siis tuota esim. tuossa simpukassa olevaa helmeä? Ihana tuo 'värikoodi'. On muuten yksi mun ehdottomista lempiväreistäni. Haluaisitko laittaa s-postiosoitteesi mulle, josko löydän jostain noita, että saan yhteyden. Tahtoisin niitä itsekin lisää. Vinkkejä otetaan mielellään vastaan :) Ja paljon onnea jo näin etukäteen.

   Poista