keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Ketunhäntä kainalossa

Ei vaiskaan. Kuvissa ketunleipä, käenkaali, revonrieska. Kaunis, hento, oxalis acetosella:

Sori, ei yhtään korua tällä kertaa. Mut, miten tuleekin mieleen pyjama (ei omani) noista terälehtien raidoista?

7 kommenttia:

 1. Minua nauratti kauheasti... Ei tuo pyjama-juttu, vaan se että kun katselin eilen ketunleipiä, kaukaa, ylhäältä 170cm korkeudesta ;-), niin ajattelin että hohtaa kukkamatto niin puhtaan valkoisena! En lainkaan muistanut, että niissä on toki tuota sävytystä.
  Ja nyt täytyy tarkistaa, onko suopursukaan aivan valkea, sekin nimittäin kukkii aivan kohta :-D (Ilman kimppuun iskeviä ötököitä voisin heittäytyä suopursujen keskelle makailemaan, niin paljon niistä tykkään.)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Mags, kivasta kommentista! Onko siis sun silmäsi 170 cm:n korkeudella vai onko sinun koko mittasi? Jos, niin olet mua 5 mm pidempi ;) Mulla on tapana työntää nokka kiinni kaikkeen kauniiseen, kuten kuvistakin huomaa. En tiedä, mistä nuo pyjamanraidat tuli. Mulla on lähinnä ruudullisia pyjamanhousuja. Meen studeeraamaan suopursuja. Nettiin, kun en tiedä, onko meillä niitä. Voisit laittaa sellaisen mehiläishoitajasuoja-asun päälle sinne suopursuketoon, vink vink. On tää kesä niin ihanaa, kaupungissakin.

  VastaaPoista
 3. Öö, taisin laskea kengänkorkoja mukaan ;-D vaikka eihän lenkkareissa niin paljoo taida olla niitäkään ja mulla on korkee otsa, otetaanpa suosiolla runsaasti mittaa pois. Minä jos kovin käyn metsässä kontilleni, niin kukas mun sieltä nostaa! Joten poimin käsiini kaiken mahdollisen ;-)
  Toin kotiin yhden suopursun oksan ja kukat taitaa aueta niin saan tarkkailla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katariina! Hortonomitar sielläkin ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kun laitat tänne kauniita kuvia, niin luonnosta kuin koruistakin. Käyn usein täällä katselemassa ja rentoutumassa työn lomassa.

  VastaaPoista
 6. sinivioletti, kiitos ihanasta kommentistasi. Vaikka olisi kuinka ihana ja kiva työ, tauot on paikallaan ja ajatus täytyy välillä saada jonnekin vaeltamaan. Joskus ajattelen, että kuvani ovat aika nössöjä ja haaveilevia ja pitäisi muuttaa tyyliä. Mutta hauska kuulla, jos ne ilahduttaa sinua. Aurinkoista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista