perjantai 28. toukokuuta 2010

Huh helmettä

Helmikorut ovat täydellisiä juhlakoruja. Kiva kuitenkin, että muoti sallii helmikoruja käytettävän myös arkena. Ja kaiken lisäksi ja ennen kaikkea, kukin saa tehdä juuri niin kuin itse tahtoo. Kummankin näistä koruista voisin laittaa ranteeseeni piristämään vaikka 'farkut ja valkoinen paitapusero'-asua.

Mustansinisiä ja valkoisia makeanvedenhelmiä - ja muutama keishi:
Valkoisissa pienissä nugeteissa on niin loistava kiilto, että näyttävät kuvissa laikullisilta/viallisilta :(


"Väri sopii teemaan"-vesikuppiHyvää viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Huh helmettä todellakin, miten kauniita helmiä - ja koruja :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi. Käsittämättömän ihania koruja sulla. Huh! Tässä kohta tunnin sivujasi läränneenä totean löytäneeni uuden esikuvan :D JA omat tekeleet tuntuvat niiiiin kovin vaatimattomilta.

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihania molemmat! Ja tosiaan sopivat farkkujen kanssa:)

  T. Kipa

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anu, Rilla, Kipa :)
  Kauniit helmet vaan on niin kauniita. Niitten kanssa on suurin pelko, että pilaa ne - tekee korun, jossa helmet eivät enää olekaan pääosassa. Sitten on olemassa niitä helmiä, jotka viihtyvät statisteina. Molempi parempi :)
  Rilla: hauska tavata ja erityiskiitos, mutta et saa sanoa noin omista koruistasi! Ovat kauniita, ja meill on samat lempivärit ;)

  VastaaPoista
 5. Ooon käyny vaan hiljaa ihailemassa tuota ylempää korua. Siinä on levollinen ja miellyttävä kokonaisuus. Ja jokin selittämätön yrittää nousta mieleeni sitä katsoessa, jokin, mistä en saa kiinni.

  VastaaPoista
 6. Heissan Mags! Kiitos. Toivottavasti ei kuva korusta, jota olen tietämättäni kopioinut :( Palaathan kertomaan, kun muisti palautuu ;)

  VastaaPoista
 7. Mags, minä tiedän! Siinä on sinulta ostamani LUKKO!!!
  Olikos se se?

  VastaaPoista
 8. Heh :-D Ei, ei, sinä hupsu! Tarkoitan jotain luonnon ihmettä, metsän uumenissa elelevää taikaolentoa tahi sellaista...

  VastaaPoista
 9. Hei ania :)

  Löysin tänne vahingossa :)
  Ihanat kuvat ja korut :)

  VastaaPoista