sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Harmaita linkitettyjä mv-helmiä nro 2


Kaulakoru on yksinkertaisena piiitkä. Sitä oli ihan terapeuttista kieputella. Oikeesti tykkään tästä ja aion tehdä itsellenikin. Tässä nämä harmaat.

Hyvää alkavaa viikkoa! Ilmatieteen laitoksen mukaan siitä tulee kesäisen lämmin, ainakin täällä etelässä - ja vihdoin :)

8 kommenttia:

 1. Harmonista harmaata. Koru on niin kaunis. Linkityksiä on kiva tehdä, ne ovat jotenkin sellasta ajatusten lepuuttamista. :)

  VastaaPoista
 2. Jopas oletkin kieputellut, tosi kaunis ja hohtava harmaa, ihana väri!

  T. Kipa

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kaikille :)
  Tätä oli tosi hauska (ja yksitoikkoinen) tehdä. Oikea aivot narikkaan -työ tai kuten Pirita sanoo: ajatusten lepuuttamista. Onks ne sama asia? Tykästyin valmiiseen koruun niin, että tekeillä on, luvalla, myös itselleni. Tosin toisenlaisella avaimella, kun nuo on kortilla. Vaikka avain on aika bling, niin mielestäni oikeesti arkikoru, ainakin mun arkeen.

  VastaaPoista
 4. Oo, korusta tuli todella kaunis ja selkeälinjainen, tyylikäs.
  -Eikä ole nämä avaimet liian blingejä meitin arkeen, kun ovat niin hillityn kokoisia :-D

  VastaaPoista
 5. Suurkiitokset Mags! Kommentistasi ja - ilman sinua...

  VastaaPoista
 6. Aivan todella kaunis koru taas kerran :) Olet kyllä todella lahjakas! Oletko käynyt jonkun koulutuksen, kun osaat vaikka mitä koruja tehdä vai miten oppisi tuollaiseksi taitajaksi joskus? Sitten vielä kysymys tuosta ihanasta avaimesta jota himoitsen, mistä sellaisia saa? :>

  VastaaPoista
 7. Kiitos Anonyymi :) Olen ollut koru- ja hopeasepän opissa oppimassa sormuksen teon ja kivenistutuksen. Muut jutut olen opetellut itse. Koruja olen tehnyt kolmisen vuotta. Valitettavasti tälle harrastukselle jää kovin vähän aikaa. Tuosta avaimesta: ihana koruharrastajaystäväni hankki minulle sekä tuossa korussa olevan että yhden vähän pienemmän avaimen, josta tekeillä koru itselleni. Avaimet ovat todennäköisesti USA:sta, tarkempaa tietoa minulla ei ole. Ovat laadukkaita ja - niin kauniita! Tahtois lisää :)

  VastaaPoista