perjantai 19. maaliskuuta 2010

Verkossa
Juu, sanoin verkossa - en solmussa...

Verkkoketju on yksi suosikkiketjuistani. Se on aika arkinen(kin) ja siitä saa eri näköisen somistamalla sitä eri tavoin. Tällä kertaa olen pujottanut nahkanauhan ketjun sisään ja jättänyt päät hapsottamaan, toki ne voi löysästi somiakin. Olen tehnyt verkkoketjua myös niin, että olen punomisvaiheessa laittanut ketjun sisälle Swarovskin kristalleja, mutta en ole tykännyt sitä versiosta ihan kauheasti. Tämä nahkanauhajuttu tekee rannekorusta kivan rennon - ja kun kyllästyy väriin, tai nahkanauha kuluu rumaksi, voi tilalle vaihtaa helposti uuden.


9 kommenttia:

 1. Tämähän näyttää kivalta. Kiva kun on yhdistetty hopeakoruun jotain hieman rouheampaa materiaalia. Tää tyttö ainakin tykkää :)

  VastaaPoista
 2. Ohoh, onpas siisti! Jotenkin en heti olisi osannut yhdistää tätä sinuun, mutta toisaalta tuo innovatiivisuus on juuri niin sinua! :) Todella kiva koru! Sopis varmasti myös miehelle.

  VastaaPoista
 3. Wau! Todella hyvä idea yhdistää karheaa nahkanauhaa ja kiiltävää, silkoista hopeaa. Kontrasti toimii hienosti!

  VastaaPoista
 4. Olen jo monta kertaa käynyt katsomassa tietämättä miten sanani asettelisin.... korussa on sellaista pelkistettyä kauneutta, unisex malli joka sopii rempseämpäänkin menoon sekä myös hienommallekin ladylle, voisin todella hyvin nähdä tämän myös miehen kädessä! Siis ihan yksinkertaisesti sanottuna IHANA!

  VastaaPoista
 5. Heissan ja kiitos kaikille :) Kuten Seepia ja Pioni mainitsivatkin, sopisi myös miehen ranteeseen. Ko. ketjun olen punonut millisistä langasta. Esim. 1,2-millisestä tulisi miehelle vähän skrodempi. Voisi vielä patinoida, kun ne kaikki ei tykkää kiiltävästä, ja laittaa esim. mustan nahkanauhan. Joku solmutaitava osaisi kehittää kivemmat solmut nauhanpäihin. Ketju on ollut oikein mukava käytössä - joo, siis itselleni tein ;)

  VastaaPoista
 6. Heti eka kerran nähdessä ajattelin minäkin, että tällainen nahkalla avitettu versio on varmasti miestenkin mieleen!
  Onyxit yllä on myös komeita :-)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mags :) Mulla taitaa olla vähän miehinen maku, kun omaan ranteeseen... Käytössäni muutama miesten rannekellokin. Vaihtelua bling-blingiin.

  VastaaPoista
 8. Tämä on ihanan rento! Mii laiks!

  VastaaPoista
 9. Kiitos PikkuMyy :) Tuosta alimmasta kuvasta tulee mieleeni (melkein) koiran kaulapanta. Eikös tehdä hauvoillemme hopeiset ;) Vaan taitaa villat ikävästi jäädä lenkkien väliin :( Nipistää, sattuu, kaljuuntuu - sitähän me ei haluta. Rapsutuksia <3

  VastaaPoista