lauantai 20. helmikuuta 2010

Kaksi kaasoa

Takana mielenkiintoinen projekti olla mukana suunnittelemassa ja tehdä ranne- ja korvakorut kahdelle kaasolle. Morsian Jaana on jo tällä hetkellä rouva. Onnentoivotukset! Jaanan kaasoille teetettiin kauniit, yksinkertaisen tyylikkäät puvut, toiselle vaalean ruskea ja toiselle roosa. Roosaan pukuun tuli ruskea vyö ja ruskeaan roosa. Kun koruja alettiin suunnitella, ajatuksena oli ensin jotenkin itsestäänselvästi, että roosaan pukuun roosa koru etc. Mutta jossain vaiheessa ajatus kääntyi, ja kaasojen korut ovat loppujen lopuksi pukujen vöitten väriset.

Rannekorut ovat sirot, keveät ja juhlavat. Suunnittelussa otettiin huomioon kuitenkin se, että koruille on jatkossa käyttöä myös arjessa juhlien jälkeen.

Korut ovat idealtaan aivan samanlaiset. Ruskeassa korussa kivinä viistehiotut savukvartsit ja makeanvedenhelmet. Roosassa korussa roosat viistehiotut kristallit, ruusukvartsi sekä makeanvedenhelmet. Lisänä hopeahelmi ja hopeasta tehty palkki, johon punsseloitu kaason nimi ja päivämäärä. Rannekorut ovat kaksinkertaiset - ja korvakorut hyvin yksinkertaiset. Rannekorun koristeellisemman osan lisänä on rengas makeanvedenhelmistä. Tämä näkyy kuvissa huonosti :( Pahoittelen myös kuvien värisävyjä. Päivänvalo ja minä emme olleet samaan aikaan kotona kuvaamisaikaan. Varsinkin roosan korun värit ovat pielessä. Ranne- ja korvakorut on vielä kuvattu eri päivinä. Jaanan omissa kuvissa on oikeat sävyt.

8 kommenttia:

 1. Missä Ania, siellä kauniit korut ja ihastuttavat helmien ja värien yhdistelmät! Upeita!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan upeat korut! ihana idea. Kaasot ovat varmasti onnesta soikeana, ainakin minä olisin moisesta yllätyksestä! Kauniita...

  VastaaPoista
 3. Ovatpa kauniit korut kaasoilla, varmasti ovat onnellisia saadessaan nämä. Yhä vaan ihailen kameran käyttötaitoasi!

  VastaaPoista
 4. Voi taivas, mykistävää.... todella kauniit korut ja kuvat on ihan omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
 5. Kiitokset kaikille :)
  Aina silloin tällöin tilauskorua tehdessäni tulee sellainen 'mäkin haluun tällaisen'-reaktio. Nämä rannekorut saivat sellaisen tunteen. Että sitten joskus, kun on ylimääräistä aikaa (?) voisin tehdä itsellenikin tällaisen rannekorun tietäen, että sitä tulisi myös käytettyä. Korut ovat keveitä ja siroja. Molemmat kaasot ovat ranteeltaan samaa kaliiberia kuin minä, mikä helpotti suunnittelua ja edesauttoi koruihin tykästymistä.

  VastaaPoista
 6. Voi Ania!!! =) Kiitos vielä kerran sinulle. Kaasoni olivat aivan TODELLA ihastuksissaan näistä koruista =) Kaasot olivat kanssani samaa mieltä siitä, että vaikka korut on äärettömän hienot, niin niitä voi kyllä käyttää myös arjessa =) Ja sehän se oli tarkoituskin, että käyttöä varten tehdään, eikä laatikon pohjalle! Kanssasi oli ilo asioida.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Jaana! On aina ilo kuulla tilaajan ja korujen käyttäjän kiitokset ja kommentit. Pelkät kuvat antavat niin yksipuolisen kuvan koruista. Kiitokset sinulle hienosti sujuneesta suunnitteluprojektista - ja kaikkea hyvää elämääsi :)

  VastaaPoista
 8. Sulla on kyllä niiiin kauniita kuvia ja koruja täällä, että. Taitava olet.

  VastaaPoista