sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Hyvää syntymäpäivää S!
Tiukalla aikataululla toteutettu tilauskoru syntymäpäivälahjaksi. Nyt, kun on tullut viesti, että lahjan saaja tykkäsi, uskallan laittaa esille. Kuningasketjua millisestä hopealangasta, ruusukvartsia fasetoituna, rondellina ja mattana. Riipuksena mm. hopealevystä sahattu, punsseloitu, kuperaksi taottu sydänriipus.
8 kommenttia:

 1. Huiman kaunis! Onnellinen synttärisankari:)

  T. Kipa

  VastaaPoista
 2. NO HUH HUH!!! IHASTUTTAVA, kyllä kelpaa olla synttärisankari! Kuvaat korusi yksityiskohtia kauniisti.

  Kannustit blogin aloittamiseen tossa taannoin... nyt se on aloitettu. Kiitos kannustamisesta!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista, riipus mestarillinen, koru osoittaa luomiskykyäsi. Aivan ihana. Kevät on jo korvallaan tässä korussa!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana!
  Tosi upeasti sopivat erilaiset ruusukvartsit yhteen, tulee kivan eläväinen lopputulos.

  VastaaPoista
 5. Voi että on kaunis... *huokailee* Ja taas täytyy huokailla näitä aina niin kauniita kuviasi. Sinun takia olen alkanut haaveilla uudesta kamerasta (kaiken muun ohella :) ) ja valokuvauskurssista... heti kun olen käynyt kivenistutuskurssin jossakin ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kiitos, kiitos!
  Pioni: Onneksi olkoon uudelle blogillesi! Kun bloggailusta ei tee itselleen stressihommaa, niin se on ihan kivaa.
  Gilda: Luovuus ei ehtinyt päästä oikein valloilleen, kun oli hiukka kiirettä saada koru valmiiksi. Joskus tiukahko aikataulu on ihan hyvä. Ei lähde rönsyilemään vaan käyttää niitä materiaaleja, jotka ovat suunnilleen esillä. Koru tuli lahjaksi nuorelle naiselle, jonka todennäköisesti tapaan jonain päivänä.
  Seepia: Kiitos! Olen nähnyt kuviasi, tietenkin. Et sinä välttämättä uutta kameraa tarvitse. Mutta jos haastetta haluaa, voi hankkia vaikka minkälaiset vempaimet.

  VastaaPoista
 7. Hei taas, mitähän tuollainen koru maksaa jos sellaisen sinulta tilaisin. Pidän esim. ruusukvartsista ja vuorikristalleista. Kaulakoru voisi olla 69 cm pitkä ja rannekoru 17,5.Jos voisit vastata sähköpostiini.
  Kiitos.

  VastaaPoista