tiistai 23. helmikuuta 2010

Baby Shower
Yli 26 vuotta vanhat nahkatöppöset! Askel taisi olla kovin kevyt, kun pohjat on niin puhtoiset, tai niitä ei vielä ollut - askelia.
. . .

Jos tekisin koruja vain itselleni, olisi tämäkin koru jäänyt tekemättä. Ihania ideoita ja haasteita tupsahtelee sähköpostiini! Kiitos niistä :)

Ystävättäret järjestivät Baby Showerin vauvaa odottavalle tulevalle äidille. Yksi äidin lahjoista oli rannekoru, johon ystävät valitsivat kukin oman kivensä. Oli todella kiva tehdä näin söpöistä korua.

OONA'S BABY SHOWER


Punsseloitu hopealaatta, pätkä hopeista kuningasketjua, viistehiottu kristalli, ruusukvartsi sekä vaalean sininen jade 'arktinen vesi', säätöketjun päässä sininen kristalli hopeavanteessa.
13 kommenttia:

 1. Todella kaunis koru jälleen kerran :) Sinun tyylissä vaan on sitä jotain mistä tykkään kylä ihan kympillä.

  Ja tuossa olen samaa mieltä, että moni koru olis jäänyt minultakin tekemättä, ellen olisi tilaustöiden yhteydessä saanut tilaajalta hyviä ideoita. Itse ei aina hoksaa kaikkea eikä tulisi moniakaan asioita kokeiltua, ilman muidenkin inspiraatioita.

  VastaaPoista
 2. Mielettömön upeat korut sekä äidille että kaasoille ja kuvat ovat taas...oih!

  T. Kipa

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat baby-värit! Varmasti ihana muisto kun jokainen kivi on huolella ystävien valitsema.

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanista kommenteistanne! Ihan oikeastihan kiitokset kuuluvat korun tilaajalle. En ole aiemmin tehnyt korua kyseiseen teemaan, joten tilaajalla oli suuri rooli tämän korun onnistumisessa. Välillä on oikein kiva söpöstellä =)

  VastaaPoista
 5. Sulla on kyllä tosi kauniita koruja, tykkään tyylistäsi. Valokuvat ovat aivan omaa luokkaansa, huippuja. Mikä kamera sulla on, jos saa kysyä?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Helena! Olen viimeisen noin puolentoista vuoden ajan kuvannut Canonilla, EOS450D. Aiempi oli ei-järkkäri-Minolta. Olen Canoniini oikein tyytyväinen - vaan en vieläkään sen kaikkia ominaisuuksia tunne enkä hallitse. Ja niinhän sen pitää ollakin, että voi kehittyä ja katsoa eteenpäin. Ihanat hauvelit sulla <3

  VastaaPoista
 7. Voi että! Mitä tähän nyt sanoisi..suloista! Ja samaan henkäykseen kehut edellisistä kaason koruista. Aivan syötävän herkullisia!

  -Hensku-

  VastaaPoista
 8. Voi hitsi... eksyin tänne helmetti-blogin kautta ja olin mennä ihan sekaisin.

  Sinun tekemäsi korut ovat jotain todella ihmeellistä, kuin taikaa. Ja upeasti otetut valokuvat ja tunnelmakuvat siinä välissä tekevät niille vain lisää oikeutta. Pistän blogisi samantien lukulistalleni. =)

  VastaaPoista
 9. Kiitos Pioni ja Henna! Tällaiset hempeät värit kaiketi herkistävät itse kunkin.
  Kitty Kat: Kaunis kiitos ja tervetuloa toistekin. Kunhan taas saisin valmiiksi jotain esiteltävääkin. Tulenpa ajan kanssa visiteeraamaan omaan blogiisi.

  VastaaPoista
 10. Aivan I H A N A !!!!!
  Minkä hintaisia sun korut on?

  t. Heidi

  VastaaPoista
 11. Kiitos Heidi! Korun hintaan vaikuttaa aina siihen käytetyt materiaalit, niitten laatu, määrä ja harvinaisuus... sekä käsityön osuus. Oletko ystävällinen ja ota yhteys sähköpostitse: ania.alf at gmail.com, jos olisit kiinnostunut teettämään korun itsellesi. Minulla ei valitettavasti ole minkäänlaista valmisvarastoa muutamaa korvakoruparia lukuunottamatta.

  VastaaPoista