perjantai 1. tammikuuta 2010

Tammikuu 2010

Uusi vuosikymmen on alkanut. Ei tunnu kovin erilaiselta. Pitäisiköhän? No, me kaikki ollaan vanhennuttu vähän, vanhetaan myös huomenna, ylihuomenna... mutta eihän sillä ole väliä. Ollaanhan myös viisastuttu tai ainakin saatu eletyn elämän mukanaan tuomaa kokemusta hippunen lisää.

Ulkona on ihana talvipäivä ja pääkaupunkiseudulla harvinaista puhdasta lunta. Sisällä kukkii kilpaa joulukukkien kanssa orkideat, valkoiset, retuliinit ja tämä hailakka vaaleanpunainen.

Merisavua jäisen merenlahden yllä.

En tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia - niin paitsi, että yritän syödä ja elää terveellisesti, kuten tähänkin asti - no joo, jättää makeat vähemmälle. Järjestää enemmän aikaa korujen tekemiseen, tehdä valmiiksi kaikki luvatut, keskeneräiset, suunnitteilla olevat... Toivon, että vihdoin uskaltaisin yrittää tehdä kieputuskorun (se ohut lanka menee sykkyrälle, sekaisin ja katki kuitenkin), että järjestyisi aikaa (sen kun järjestän!) opetella ja kokeilla uutta sekä rohkeutta (mitä mä pelkään?) tehdä persoonallisempia, oman näköisiäni koruja. Kaikille blogivieraille toivon onnellista, antoisaa ja rikasta (ei vain materiassa mitattuna) alkanutta vuotta ja toivon tietenkin tapaavani teitä täällä!

2 kommenttia:

  1. Teetkö näitä koruja myyntiin vai ihan vaan itselle? (:

    VastaaPoista
  2. Hei Cloé: Kiitos viestistäsi. Teen koruja lähinnä itselleni, lahjoiksi ystävilleni ja muille läheisilleni. Tuttavat tilaavat silloin tällöin jotain, kun haluavat sellaista, mitä kaupasta ei saa. Otan vastaan korutilauksia oman aikatauluni puitteissa. Täällä esitellyt korut eivät ole myynnissä eikä minulla ole minkäänlaista valmisvarastoa. Jos joku koruistani kiinnostaa ja sellaisen haluaisit, ota ystävällisesti yhteyttä sähköpostitse: ania.alf (at) gmail.com. En kuitenkkaan tee uniikista tilauskorusta kopioita eikä minulla todennäköisesti edes ole samanlaisia materiaaleja useampaan koruun. Hankin materiaalit pieninä erinä ja esim. joitain helmiä ei enää ole mahdollista ostaa. Hyvää alkanutta vuotta sinulle!

    VastaaPoista