maanantai 25. tammikuuta 2010

Suloakaatit

Suloinen on ehkä väärä adjektiivi kuvaamaan näitä ihania säröakaatteja. Kauniita ovat, hurmaavia. Akaatteja ovat siis nuo siniset. Punertavat ja kellertävät (luonnossa oranssahtavat) pienemmät ovat karneoleja.

Korussa on samat värit kuin siinä tietyssä Mulberryn kaulaliinassa, jonka värit ovat tosin hiukka murretummat ja jota kaulaliinaa minulla ei valitettavasti ole. Koru saattaa päätyä tyttären ranteeseen, kun sillä on tuo huivikin.


Siniset krakeloidut akaatit poimin nauhasta, joka on ostos Eowynin kirpparilta. Kiitos, Outi! Karneolit olen aiemmin saanut lahjaksi helmiostoksen yhteydessä toiselta koruharrastajaystävältäni.

10 kommenttia:

 1. Mitkä värit! Ihastuttavasti olet yhdistellyt juuri sellaisia sävyjä mitä itse en ymmärtäisi yhteen edes laittaa. Tuo koru takuulla kerää katseita!!!

  VastaaPoista
 2. Tää on taas näitä 'anna anialle helmet, mitä tahansa väriä, ja hän tekee siitä kauniin korun'-koruja. Mie en ymmärrä, miten sä saat mistä tahansa väriyhdistelmästä Ihanan korun.

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä sellainen vitamiinikoru talven keskellä, että väkisinkin piristyy!

  VastaaPoista
 4. Ei tuollaisia kiviä ole oikeesti.... sä huijaat meitä nyt takuulla....
  Jos sä osaat laittaa kuvat vinkkaamaan silmää niin kyllä sä saat yhden arkistakin arkisemman korun hehkumaan sisäistä valoa.

  - No tosissaan: Huiman kaunis koru ja tässä tapausessa on vaikeä päättää kumpi on upeampi... koru vai kuva :)
  -Hennaliisa-

  VastaaPoista
 5. Kiitos kiitoksista!
  PikkuMyy: Minulla lojui pöydällä noita kylkiäisenä saatuja karneoleja ja kun avasin Outilta saamani kirjekuoren (mehän oltiin samoilla apajilla Eowynin kirppiksellä), josta nuo siniset akaatit ilmestyivät, kesti tasan viisi minuuttia ja koru oli valmis. Joskus käy näin. On mulla kolmekin vuotta sitten hankittuja helmiä/kiviä, jotka eivät saa suutaan auki, prkles...
  Aninyymi, Hennaliisa: Kiitos! Totta, kuvillehan voi tehdä melkein mitä tahansa. Joudun joskus onnettomista kuvausolosuhteista johtuen kaivelemaan värit esille ihan pimeistä kuvista. Näistä kivistä voin hyvällä omalla tunnolla sanoa, että ovat luonnossa vielä kauniimpia, sävykkäämpiä ja kiiltävämpiä kuin kuvissa. Melkein itkuun pillahdin, kun sain ne käsiini.

  VastaaPoista
 6. Voi tsissus mitä värien leikkiä! Uskomattomia kiviä ja yhdessä ne suorastaan riemuitsevat. Ehana!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä on kauniita kiviä tuossa akaattikorussa. Ihan mieliala hypähti korkeuksiin korua katsellessa. Ehtaa väriterapiaa kylmässä pakkastalvessa nuupahtaneelle ja alavireiselle mielelle. Kiitos @nia näistä kauniista kuvista ja koruista!

  VastaaPoista
 8. Minunkin pitää vielä hehkuttaa kaunista korua! Mitä hehkua! Aivan ihanasti olet yhdistänyt eri värejä! No kylläpäs tuli monta huutomerkkiä. Ehkä hieman innostuin tästä korusta :D
  -Hensku-

  VastaaPoista
 9. Mä tykkään kans ihan täysillä näistä väreistä <3 Kaunis koru <3
  -Sini-

  VastaaPoista