tiistai 19. tammikuuta 2010

Pakastemustikoita

Kuvasin taas ulkona pakkasessa sormet aivan kohmeessa. Ei siellä paljain käsin kauaa viihdy :( mutta ah sitä valoa!
Koruissa itsessään ei niin mitään erityistä, helmetkin ovat - no vähän tuollaisia. Talven keskellä on kiva haikailla ja mutustella kesäisiä aiheita.

Koruystävälläni Piritalla on oikein Mustikka-korusarja. Anteeksi Pirita, kun pöllin aiheesi. Pirita on myös taitava esine- ja kalustesuunnittelija/puuseppä ja tekee upeita puuesineitä - niin ja puukoruja!

Näistä tummista palleroista vaan tulee mieleen mustikat. Linkitetty rannekoru ja kaulakoru vaijeriin pujotettuine makeanvedenhelmineen. Näyttää, että kaulakoru olisi solmittu silkkiin. Helmien väleissä ei kuitenkaan ole solmuja vaan aivan pienet patinoidut hopeahelmet.Noilla kukillakaan ei ole mitään tekemistä mustikoitten kanssa. Taitoin leikkokukkakimpun 'härpäkkeistä' oksan - mikä lie. Tähän vuodenaikaan kaikki vihreä on hypnoottista ja siitä saa energiaa. Ei sitä syödä tarvitse, riittää kun katsoo.

6 kommenttia:

 1. Herrrrrrrkullisia mustikoita! Nam!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis koru - ja jälleen upeita kuvia!!!

  VastaaPoista
 3. Höpsö!<3 :) Ihana jos sait inspistä mustikoihin! Kiitosta @nia kehuista, punastuu. Sinun mustikkasi näyttävät niin syötäviltä! Mitä nuo muuta voisivatkaan olla. :) kiitos myös todellakin hypnoottisesta vihreästä, sitä paitsi tuo vihrehän on juuri mustikanlehtien väristä, joten nehän sopii niinku nenä päähän. :)Voi melkein tunteä mustikoiden maun, suoraan varvuista poimittuna!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita... TAAS! Helmien hehku on kaunis...valolla on väliä kuvatessa! Taidat sinäkin näkyä helmen pinnalla "valokiilassa"!!!
  "Härpäkkeet" herättivät mielenkiintoni... ei siis oksa itsessään vaan sun siitä käyttämä sanasi :) Saanko kysyä.... oletko ihan pääkaupunkilainen vai kotoisin jostain muualta?! Rupesi ihan hymyilyttämään.... ajatukset harhailivat omille kotiseuduilleni. Terveisin yksi vantaalla asuva etelä pohojalaanen

  VastaaPoista
 5. No siitä murteellisuudesta ton "härpäkkeen" kohdalla en tiedä, mutta tapasi (juuri niinkuin mulle vastasit) käyttää tollaista ns. lisuke sanaa rupesi vaan hymyilyttään. Itse en juurikaan murretta omassa puheessani käytä, muuten kuin silloin kun olen kotona Kauhajoella. Puhumiseen pohojalaaset lisukkehet, joilla tuskin on kirjallisuudessa mitään ilmoitettua merkitystä, änkeävät vain kotikunnan rajojen sisäpuolella. Lisuke tai korvike sanoihin tuntuu sortuvan meillä päin yksi jos toinenkin (ainakin mun tuttava piirissä). Yksi hauskimmista on "ehtakeltaasenveheriäänen" puhuttaessa jostain vihreän/kellertävän kukertavasta mistä lie väristä jota oikein kukaan ei osaa kunnolla määritellä... niin että tälläisiä korvikkeita meillä päin.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana setti tämä. Mustikka ei voisi olla parempi nimi näille :D Ja tuo aiempi ketju <3
  -Hensku-

  VastaaPoista