keskiviikko 20. tammikuuta 2010

15000 räpsähdystä

... en halua sanoa laukausta, kun kun... tulee mieleen ja rehellisemmin kuitenkin räpsäyttelen. Runsas vuosi sitten hankkimani kameran laskuri näyttää tänään 5166 kuvaa. Se ei kuitenkaan ole koko totuus. Mittari nollautui 10000 kuvan jälkeen. Olen 13 kuukaudessa ottanut yli 15000 kuvaa. Ei yhtään lomakuvaa. Lienette helpottuneita, etten ole niitä kaikkia kuvia tunkenut tänne kiusaksenne. Osa on tietenkin raakattu jo ennen koneelle lataamista eikä ne sinne päässeetkään siellä enää ole tilaa viemässä. Siirrän ulkoiselle.





Aivan kuin tämä viimeisin olisi kääntänyt selkänsä tuulelle ja viimalle ja vetänyt hupun päänsä suojaksi. Toiseksi ylimmäinen on kuin simpukka, jossa on helmi sisällä. Tai vauvan kehto. Voisi se olla auton avoin konepeltikin. Jos antaa mielikuvituksen laukata :)

11 kommenttia:

 1. Jestas sun kanssas, nainen!

  Taas niin upeita kuvia!!

  VastaaPoista
 2. Tämä kuvasarja oli kuin runo <3 <3

  VastaaPoista
 3. Wautsi wau! Uusia otoksia odotellessa...
  Meidän kodin seinältä uupuu taulu, saisinkohan mahdollisesti sulta kuvan käyttöön luvan jos sitä erikseen pyydän jonkun kuvan osalta?!

  VastaaPoista
 4. helposti, leikiten olisin uppotunut noihin sinun Zijooniin räpsäytyksiin ! ;) nämä on i h a n i a !

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kun viitsitte katsella - ja kommentoida :)
  Pioni: ööö...hmmm... ootkot tosissas? No saat varmasti! Paitsi korukuvia en lähetä ;( etkä varmaan niitä tarkoitakaan. Muistathan, että pimeässä-hämärässä sekä sisällä lampun valossa kuvatut kuvat ovat kohinaisia, mikä näkyy isossa kuvakoossa rakeisuutena. Kuvieni maks. (vaaka)koko on 4272 x 2848 px. Osaatko itse muuttaa kuvan toivomasi kokoiseksi? Jos et, niin kerro, minkä kokoisena haluat kuvan. Voin myös muuttaa kuvan sävyn toiseksi tai tehdä mustavalkoisen, monotonen, duotonen, tritonen, quadtonen. Onko nämä tuttuja? Ehkä teen postauksen noista kuvajutuista, jos jotakuta kiinnostaa? Onko tarkoituksesi tulostaa itse vai tulostuttaa jossain? Canvastauluja tekevillä yrityksillä (esim. Eirikuva, Ifolor...) on omat vakiokoot, ja kuva tulisi toimittaa oikean kokoisena oikeilla mittasuhteilla, jottei mitään olellista leikkaannu pois. Palaillaan, jookos :)

  VastaaPoista
 6. Taidokkaita ja puhuttelevia. Kaunis valo, upea sommittelu. Sinulla on todella silmää kaikelle kauniille ja herkälle!

  VastaaPoista
 7. Toiseksi ylin 'juutalaisen kirsikka' tuo mieleen Marsupilamin pesän... Ihana kuvasarja, josta voisi teettää tauluryhmän keittiön seinälle!!!

  VastaaPoista
 8. Jotkut ne vaan osaa! Upeita kuvia, jälleen kerran. Värit ovat herkulliset.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Akvamarin, Nina, PikkuMyy: Mikä halvatun Marsupilami??? Onks se jotain hävytöntä :( No kuuklasin ja löysin Marsupilamin ja Marsupilamin pesän - ja totesin: hirveä aukko sivistyksessäni. Ihana Marsupilami. Mikset ole mulle aiemmin kertonut, PikkuMyy, että Marsupilami on olemassa? Ja se pesä :) Kiitos vertauksesta, taidan jäädä kakkoseksi.

  VastaaPoista
 10. Otan suhun tarkemmin yhteyttä sen kuva-asian tiimoilta. Mieheni taitaa hallita (uskoakseni) noi kuvan käsittely jutut. Teetän kuvan tällä tietoa pellava kankaalle, entisen naapurini firmassa. Sanoivat, että kuvia voi kuulemma painaa lähes mihin vaan, mutta ajattelin pysyä tossa kankaassa perinteisesti! Ja itse haluan kuvasi juuri tollaisena kun ne on ilman turhia kikkailuja.

  VastaaPoista
 11. Upeita kuvia! Sinussa on tyyliä!

  VastaaPoista