maanantai 28. joulukuuta 2009

Välipäiviä!

Mukavia, talvisia välipäiviä kaikille. Ihan oikeasti kiva, kun on arki taas.Palataanko koruasioihin?Sattumoisinkohan olen tehnyt joulun alla useampia vuorikristallikoruja - kaikki tosin erilaisista materiaaleista ja eri ihmisille. Joku buumi vai stemmaavia toivomuksia? Pitkästä aikaa valmistui kaulakoru! Korussa on hauskan muotoisia vuorikristallimollukoita ja kärkiporattuja valkoisia keshihelmiä, riipuksena hopeatanko.

'Veeär'
Veeär: Kaunista kotiasi ihastellessa ja remonttitaitojasi pällistellessä unohtui kysymäni, että lyhennetäänkö?

8 kommenttia:

 1. Näitä sinun korujasi ja kuviasi katselee niin mielellään, levollisia, ja kauniita. Huokaus, Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kuvasi ovat aivan ihastuttavia, koruista puhumattakaan!!! Kuvasi jotenkin vangitsevat minut... Toivoisin myös nii-in, että joskus koruni olisivat samanlaisia kuin sinun. Joo-o ja kyllä takuu varmasti blogissasi käyn ahkerasti tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 3. Ihana =) Laitoin sulle myös sähköpostia, josko ehtisit vastailemaan. Lisäyksenä postiini, että tämän postauksen koru on myös hyvä esimerkki mieleisestä tyylistä ja mallista.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille kauniista sanoistanne! Upeista materiaaleista on helmpompi tehdä kaunis koru kuin rupuisista. Jotkut materiaalit valitsevat itse seuransa, kanssahelmensä. Niin kävi tämänkin kaulakorun kanssa. Tuntui, että se tiesi, kenen kaulalle se on päätymässä. Mikä tärkeintä, koru on mielestäni kantajansa näköinen ja oloinen.
  Pirita: Kiitos kauniista joulutervehdyksestä. Siinähän oli melkein tämän korun osaset - hämmästyin yhteensattumaa melkoisesti!
  Pioni: Kiitos. Onko korujasi esillä jossain. Kävisin mielelläni katsomassa. Tärkeintä koruilussa on tehdä oman näköisiä koruja. Haluaisin tehdä persoonallisempia koruja kuin tällä hetkellä. Kun oppii perusasiat, niin on helpompi sitten soveltaa. Josko jotain uutta ensi vuonna...
  Jaana: Postisi oli mennyt roskapostiin (ei minulla mitään Jaana-suodatinta ole) jostain syystä ja huomasin vasta hetki sitten. Vastaan sinulle ihan pika-pikaa. Anteeksi, että olet joutunut odottamaan.

  VastaaPoista
 5. Olet niin oikeassa tuossa materiaalin valinnan tärkeydessä, ykkösmateriaaleista ykköskoruja :-D Sen me täällä näemme joka kerta!

  Iloa vuodenvaihteeseen sinulle sekä tulevalle vuodelle kaikkea sitä, mikä tekee elämästä rikkaan <3

  VastaaPoista
 6. Hengästyttävän herkkä ja kaunis! Oikein ihanaa uutta vuotta, Ania!

  VastaaPoista
 7. Mags, inkku: Kiitos ja kiitos samoin. Vielä palaisin tuohon materiaalivalintaan: Teen mielelläni koruja myös rupuisista, persoonallisista materiaaleista, mutta niitten korujen käyttötarkoitus on ihan omansa. Niistä näkyy ja saakin näkyä, että ovat arkisempia koristuksia, enkä vähekshy näitä materiaaleja ollenkaan. Valmistumassa on mm. kaulakellonauha oikeista rupuhelmistä. Siitä tulee persoonallinen, eikä se kaulassa mennä juhliin.

  VastaaPoista