torstai 31. joulukuuta 2009

Hyvää Uutta Vuotta!Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, no tai puolivuodesta. Bloginhan aloitin vasta loppukesällä. Hyvää vuodenvaihdetta! Vanhan vuoden viimeinen esiteltävä koru on rannekoru Helmiliinan ihanista punaisista 8-millisistä korallihelmistä seuranaan pikkuruisia hopeisia välihelmiä. Lukon ja riipuksen tein hopealangasta ja tangosta sekä hapsutupsun punaisesta nahkanauhasta. Todennäköisesti seuraavalla kerralla blogiini tullessani hätkähdän kovasti tätä värikkyyttä ja luulen taas eksyneeni jonnekin... oma perusskaalani kun on niin pliisu, voih. Yritän tehdä asialle jotain.

Kuvasin tänään pitkästä aikaa ulkona. Sormet oli jäätyä pakkasessa, mutta päivänvalossa oli niin kiva kuvata. Korallien punainen toistuu kuvissa aika oikeana.
6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta sinullekkin täältä pohjoisesta... mielenkiinnolla odottelen, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan... tänne on aina niin jännittävä tulla kurkkiin uusia koruja ja kuvia... :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa tulevaa vuotta ja lisää aikaa koruilun parissa toivon sinulle. Kaunis on tämä uusinkin, ei niin sinulle tyypillisine väreineen :)

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja inspiroivaa uutta vuotta! Inspiraatio näkyykin jo noissa korallikorun väreissä!

  VastaaPoista
 4. Herkullinen! Ja hauska yksityiskohta tuo hapsutupsu, tykkään :) Onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Herkullisen kaunis koru! Tuo tupsu on oikein kiva yksityiskohta :) Onnellista tätä vuotta!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Tuo hupsu tupsu oli sellainen pikainspiraatio, jonka olisin mieluummin tehnyt ohuista nahkasuikaleista kuin tuosta pyöreästä nauhasta, jota nyt sattui olemaan varastossani. Kaipa se käytössä kuluu sellaiseksi mukavaksi, kuten nahalla on tapana. Pitää vaan huiskia korukädellä kovasti :)

  VastaaPoista