lauantai 26. joulukuuta 2009

'Aila'

Tuiskuista Tapania! Nyt uskaltanee laittaa esille joitain joulun alla valmistuneita koruja. Tilauskorun mallina on ollut aiemmin itselle tekemäni rannekoru. Pienin muutoksin koruun saatiin uusi ilme ja tilaajan toivomaa väriä. Vuorikristalliovaalien välissä on hopeahelmien lisäksi Swarovskin Simplicity Violet -kristalleja ja hopeariipuksen seurana Swarovskin Rondelle Purple Valvet. Säätöketjun päässä vaalean liila makeanvedenhelmi.


Hopeariipukseen olen punsseloinut korun saajan nimen, joka jää kivasti Swaron rondellin suojaan. Vuorikristallinugetit näyttävät kuvissa kovin sameilta, ovat oikeasti kirkkaita ja kauniita. Päivänvalo ja minä emme ole olleet kotona yhtä aikaa viime hetkinä.

2 kommenttia:

  1. Olen innokkaasti käynyt katsastamassa blogiasi ja odotellut paljastuksia joita lupailit joulun jälkeen tulevaksi.... Taivaallisen kaunis koru!!! Ihastelen aina myös upeita kuviasi! Innolla odottelen uusia postauksia, HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Pioni! Laittelen vielä muutaman kuvan, kunhan ehdin keskittymään... Oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta myös sinulle :) Toivottavasti ehdit käydä blogissa ensi vuonnakin.

    VastaaPoista