perjantai 18. syyskuuta 2009

'Tahdon'

Morsiamen luvalla julkaisen hänelle tekemäni kaula- ja korvakorut: valkoisia makeanvedenhelmiä, viistehiottuja mustia obsidiaaneja sekä onyks- ja vuorikristallirondelleja. Satinoitua hopeaa. Häiden teema oli musta-valkoinen, ja korut on tehty morsiamella jo aiemmin olevaa rannekorumallia mukaillen. Sydämelliset onnittelut tuoreelle avioparille!


Helmet ovat oikeasti puhtaan valkoisia, kuvissa heijasteita.

Myös morsiusneitoja muistettiin tärkeänä päivänä:


Punsseloidut hopealaatat ja valkoiset sydänfoliohelmet käärmeketjuissa.

6 kommenttia:

 1. Hyvä ihme mikä ihanainen blogi sinulla! Tämä on kuin parahin namilaatikko. Nättiänättiä. :) Onko korut työsi vai harrastus?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Mimmu! Teen työkseni teollisuuden, erityisesti teknologiateollisuuden koneita ja laitteita maahantuovan yrityksen printtimediaa ja opiskelen työn ohessa audiovisuaalista suunnittelua. Koruilua olen harrastanut kolmisen vuotta aika leppoisalla aikataululla siihen jäävän ajan rajallisuuden takia. Koruja teen lähinnä lahjoiksi ja ystäville pyynnöstä sekä tietenkin itselleni. Toivon kuitenkin, että vastaisuudessa koruilulle jäisi enemmän aikaa.

  VastaaPoista
 3. Oi että on ihana hääsetti! Harvinaiset yhdistelmät, musta ja valkoinen mutta todella tyylikästä! Ihana ajatus nuo morsiusneitojen nimikkokorut. Kuvasi ovat taas ihanan tunteellisia. Huokaus... :)

  VastaaPoista
 4. Siinä on erään ihmisen yksi elämän tärkeimmistä päivistä saanut ihan uuden ulottuvuuden näillä koruilla!

  VastaaPoista
 5. Ihania rasioita muuten myös. Mulle nuo Nerik? rasiat ovat ihan uusia. Teetkö rasiat itse alusta loppuun? Onko mahdollisesti joitain mittoja, minkä mukaan teet?

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Näitä kommentteja on ihana lukea :)
  COCO: Eivät ole NERIK-rasioita vaan tarkoitettu käytettäväksi. Pahoittelen, etten ehtinyt tekemään korvakoruille omia rasioita. Olen jostain netin askartelusivulta ottanut aikoinani mallin ja hieman muunnellut sitä. Sisäosan suunnittelin rasiaan sopivaksi. Rasian koko on noin 10 x 10 cm ja korkeus pari senttiä. Käyttämäni rasiamalli sopii sekä rannekorulle että korvakoruille. Kaulakoru vaatisi miellään isomman rasian tietenkin korun mallista ja koosta riippuen. A3-arkista tulee sekä pohja- että kansiosa ja sisäosia A4:sta sitten jo useampia. En ole ollenkaan askartelijatyyppi, joten en koristele rasioitani nauhaa lukuunottamatta.

  VastaaPoista