keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Korvakoruja - your choise

Korvakoruja on tosi hauska tehdä siitäkin huolimatta, että koruista niitä teen vähiten. Kun en itse käytä mitään heiluvia, niin tämäntyyppisiä korvakoruja tulee yksinkertaisesti ajatelleeksikin harvemmin. Nämä tilauskorut menevät hyvään tarkoitukseen - ja ilahduttamaan tulevien käyttäjiensä arkea tai juhlaa. Korujen metalliosat ovat hopeaa ja koukut onykskoruja lukuunottamatta itse tehty.Valkoiset makeanvedenhelmet ja keshi-helmet (keshi-helmi on helmiviljelyn sivutuotteena itsestään syntynyt pieni helmi. Ne ovat epäsäännöllisen muotoisia ja niille on tyypillistä erittäin kaunis kiilto).Fasettihiotut omenan muotoiset mystic kvartsit. Kvartsihelmi on pintakäsitelty kauniisti väriä heijastavan efektin aikaansaamiseksi.Veden väriset fasettihiotut lasibrioletit sekä pienet hailakat veden väriset makeanvedenhelmet ja Swarovskin kristallikuutiot, väri Light Azore. Veden väriset - no Välimeren veden väriset...Hennon vaaleanpunaiset makeanvedenhelmiriisit sekä Swarovskin Biconet, väri Light Rose.Fasettihiotut vaaleahkot savukvartsirondellit sekä Swarovskin kirkkaat kristalliufot, somisteena taotut hopearenkaat.Fasettihiotut pyöreät onyksit sekä hopeiset verkkohelmet.

14 kommenttia:

 1. Aivan ihania korvakoruja, ihan kaikki. Hienoja helmiä ja mahtavia yhdistelmiä. :)

  VastaaPoista
 2. Oi! Ihania korviksia! Noilla valkoisilla on hauskat hatut, nuo keshit. Nuo aquan sävyiset on miun lempparit, ehdottomasti. Kiva nähdä sinulta välillä korviksiakin. :)

  VastaaPoista
 3. iiiihania <3 Korviksia sulla harvemmin näkeekin. Nää on upeita ja sun kuvat on niin hienoja, että on pakko podehtia =D

  VastaaPoista
 4. Aivan ihania koruja loihdit :)

  VastaaPoista
 5. Heti tänne kaikki mulle nyt! Ihania ovat ja voisin ottaa kaikki.

  VastaaPoista
 6. Vau, mikä postaus... Ihania korviksia, ja oma suosikkini niistä on sama kuin Piritan eli nuo sinivihertävät.

  VastaaPoista
 7. Nämä sinun tekemäsi korut ovat kyllä aivan taivaallisen ihania! Itse olen vasta aloittelemassa koruntekoharrastusta ja kauniit kuvasi ovat todella inspiroivia.

  VastaaPoista
 8. Upeita korviksia, eniten pidin alimmista.

  Täällä blogissa pitää aina välillä käydä huokailemassa, niin upeita koruja ja erittäin siistiä työnjälkeä osaat tehdä. Edellisen postauksen sormuksista pidin erityisesti.

  VastaaPoista
 9. Upeita koruja, huolisin kaikki omiin korviini! :)

  VastaaPoista
 10. Lämpimät kiitokset kaikille kannustavista kommenteistanne. Tässähän ihan voisi ruveta niin kuin tekemään korvakoruja.
  Nipsuliini: Antoisia hetkiä ihanan harrastuksen parissa :)

  VastaaPoista
 11. En pettynyt taaskaan! Ilmoittele, kun alat tekemään koruja myyntiin....kertakaikkisen upeita korviksia!

  VastaaPoista
 12. Onpa kauniita koruja! Haluaisin tuommoisia itsellenikin! Onko korujen tekeminen vaikeaa?

  VastaaPoista
 13. Minttu: Kiitos! Vaikea vastata kysymykseesi. Uuden asian oppinen vie aina oman aikansa, mutta ei korujen tekeminen ylipäätään ole vaikeaa. En esimerkiksi osaa punoa kovin montaa ketjumallia (opettelen ne, joista itse pidän), enkä osaa istuttaa viistehiottua kiveä - vielä. Opettelen ja opin yleensä ne asiat, jotka haluan. Minusta korunteossa tekniikan osaamisen ohella tärkeää on nimenomaan persoonallisuus ja luovuus. Arvostan myös huolellista työskentelyä ja huoliteltua viimeistelyä, niin koruissa kuin kaikessa tekemisessäni.

  VastaaPoista