torstai 13. elokuuta 2009

Pajasta allikkoon

Alkukesällä valmistuneen rannekorun pääosassa 2-millisestä hopealangasta juotetut, taotut renkaat. Olen korun valmistumisesta lähtien harkinnut sen patinoimista tai purkamista, enkä vieläkään tiedä, mitä pitäisi tehdä. Koru on tosi mukava ranteessa. Jokin vaan ahdistaa. Vaikka olen mielestäni suunnitellut mallin itse, niin voisiko tämä muistuttaa jotain valmiskorua tms...

Korussa ei ole oikeaa lukkoa, vaan salpa pujotetaan viimeisen ketjurenkaan läpi. Salpa ei koristeellisena ihan istu, sattuipa vaan olemaan oikean kokoinen. Toisaalta tuo vähän vaihtelua yksinkertaiseen koruun. Ehkä teen itse korun ilmeen mukaisen salvan ja katson, olisiko ahdistukseni niin pienestä kiinni.10 kommenttia:

 1. Purkamista????? Mitä sä nainen puhut? Kun musta tää oli niin täydellinen.

  VastaaPoista
 2. Juuri noin upea jokapäivän koru ja rinnalle sopii toinenkin koru samaan aikaan. Älä pura!

  VastaaPoista
 3. Jättäisin minäkin purkamatta !
  Aivan ihana koru, jollaista ei todellakaan saa valmiskoruna mistään kultasepänliikkeestä, vaan aidolta ja ammattitaitoiselta käsityöläiseltä...UPEA !!

  VastaaPoista
 4. Kaunis rannekoru! Lukkosalvan vaihtoa voi kokeilla, joskus se on tosiaan niin pienestä kiinni. Mutta nuo taotut renkaat ja niiden kiinnitys toisiinsa ovat täydelliset.

  VastaaPoista
 5. Tämä on upean rouhea!
  Voihan se olla, että salvan vaihto omaksi malliksi, saa korusta oman. Ei lainkaan tule mieleen nyt samanoloista korua, että piis vaan ;-)

  VastaaPoista
 6. Tämä on kerrassaan upea ja tykkään siitä kun on niin ihanan rouhea! Ehkä salvan vaihto tekis siitä sinun oman! Älä missään ihmeessä pura! Kokeile sitä salvan vaihtoa, tuokin sopii mielestäni siihen ja tuo sellaisen jännän yksityiskohdan. Mutta voi olla että se on se mikä sinua häiritsee. Ei ole minullakaan samanlaista vastaan tullut missään! :)

  VastaaPoista
 7. Ei mullekkaan tule mitään mielikuvia valmiskorusta. Hieno koru, mun mielestä salpa tuo kivan yksityiskohdan koruun.

  VastaaPoista
 8. Pikaiset kiitokset kannustuksistanne täältä töitten lomasta. Teen, kun kerran päähäni sain, uuden salvan ja katson, miltä näyttää. Uskon kaikkien koruntekijöitten tietävän, miltä tuntuu, kun jokin vaan ei ole ihan kohdallaan. Kyllä tämä tästä...

  VastaaPoista
 9. Juu, tiedetään miltä tuntuu kun jokin vaan ei ole ihan kohdallaan - vaan kun aina ei heti keksi, että mikä...
  Tämä on kaunis rannekoru tällaisenaan, mutta ehkä se salpa tekisi tästä tosiaankin sen Sun Oman.

  VastaaPoista
 10. Tykkään rannekorusta paljon, muhkean tyylikäs, itselleni vaihtaisin yksinkertaisemman salvan.

  VastaaPoista