torstai 30. heinäkuuta 2009

Tervetuloa!

Kolmas kerta toden sanoo. Tämä on kolmas kerta, kun aloitan, yritän aloittaa, blogin pitämisen. Aiemmin se on tyssännyt aikapulaan ja inspiraation puutteeseen. Ajasta on pulaa nytkin, eikä inspiraatio ihan ole läsnä, mutta... Olen tätä nyt tässä muutaman päivän katsellut - ja jos nyt katselisit sinäkin. Koruistahan tämä lähti, mutta kun olen tempperamentiltani jonkin verran rönsyilevä, niin joudutte kyllä katselemaan kaikkea muutakin.
Uusille tuttavuuksille tiedoksi, että vanhempia korujani on tuolla blogin alkupuolella. Lisäilen tuotetietoja, kunhan ehdin. Toivon, että viihdyt!

14 kommenttia:

 1. Kiitos tervetulotoivotuksista ja
  upeaa blogiasi ihanine kuvineen tulen varmasti katsomaan joka päivä!!
  Onnea siis 'uudelle' blogille <3

  VastaaPoista
 2. Jei, @nian blogi.... hengästyttävän upea aloitus... kauniita koruja ja kuvia vaikka ja kuinka!!! Tervetuloa blogimaailmaan uudelleen!!! :) tulen varmasti vierailemaan usein ;)

  VastaaPoista
 3. Tiedän viihtyväni ;) Minusta on ihana katsella kuviasi, myös niitä muita kuin korukuvia. Mielenkiintoista katsella maailmaa Anian silmin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Ania, tätä blogia olen odottanut! Täällä viihtyy varmasti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Kiitos aamuisesta nautinnosta, jonka sain viettää blogisi parissa. Ihanaa löytää nämä kaikki selkesäti samoilta sivuilta. Kaunista! Niin kaunista!

  VastaaPoista
 6. Lämpimät onnittelut Ania blogista !!

  Ihanaa .. Oi kiitos! Tätä olen odottanut, kaivannut...

  Tulen tänne aamun varhaisina hetkinä, illan viimeisinä hetkinä.. Silloin kun minulla on aikaa nauttia sinun kauniista koruista, upeista kuvista, ihanista teksteistä..
  Kiitos Ania..

  VastaaPoista
 7. Voi miten viihdyttävää! Onnea uudelle blogille! Jospa minäkin kohta saisin omani siihen vaiheeseen, että saisin sen auki ;)
  t.Sassenach

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle blogille. Jännityksellä odotan että mitä ihanuuksia tänne syntyy ;)

  VastaaPoista
 9. Tätä onkin jo odotettu. Lisään tämän ehdottomasti suosikkeihini. Korusi ovat niin kauniita ja kuvat joita niistä (tai mistä muusta tahansa)otat ovat niin ammattitaitoisia, että nitä katselee mielellään aina uudestaan ja uudestaan kyllästymättä. Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 10. Tätä olen odottanut! Ihanaa. :)

  VastaaPoista
 11. Lämmin kiitos teille kaikille. Toivottavasti en petä toiveitanne.

  VastaaPoista
 12. Viihdyn niin hyvin, että voit joutua jo hätistelemään välillä pois ;)
  *asettuu kotoisasti keittiön pöydän ääreen, eikä aio liikkua ihan hetkeen pois*
  :D

  VastaaPoista
 13. Tätä olen odottanut - kiitos kun saavuit; toivottavasti jaksat ylläpitää blogia ja antaa meille muille ihania kuvanautintohetkiä.
  Pidän niin koruistasi kuin kuvistasikin.

  VastaaPoista
 14. Tätä olen odottanut minäkin! <3<3

  VastaaPoista