torstai 23. heinäkuuta 2009

Shaggy Loop - miljoona, miljoona, miljoona lenkkiä


No ei nyt ihan, mutta aika monta - ja pientä. Lasken ne joskus, kun uni ei ole tullakseen.
Helinä-ketjua, hopeaa, fasettihiottua rubiinivärjättyä jadea.
Pituus siis lyhyys on oikeasti sellainen, että jää juuri kaulakuopan alapuolelle.


Helinä- (Shaggy Loop) ranneketju, hopeaa, viistehiotut rubiinirondellit


Pioni
Pelargonia

3 kommenttia:

 1. Olen ollut tänä keväänä tosi ihastunut tähän helinä-ketjuun ja tehnyt hopeisen ja kuparisen (laitoin kuparisen sivulenkkeihin punaisia siemenhelmiä). Ja tekeillä on pitkä hopeinen helinä.

  Minulla on nyt niin monta koruprojektia kesken, ettei yksikään tunnu edistyvän ;-D.

  Tilasin vähän aikaa sitten tompakkilankaa ja ihastuin sen väriin. Siitäkin on tekeillä pitkä bysanttilainen, johon ajattelin liittää korupiikeilla pieniä pyriittisiruja.

  Vähän epäilyttää, että ketjusta tulee liian kultainen ;-D. Aioin silti testata...

  Ja pakko vieläkin hehkuttaa upeita korujasi ja kauniita kuviasi. Aina kun käyn blogissasi, sormia alkaa syyhyttää koruntekoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helinä-ketju sopii jotenkin niin hyvin nimenomaan kesään. Ehkä se hentoinen helinä (?) ja ketjun herkkyys sopii kesävaatetukseen. Laitathan esille ketjusi, tuo punaiset siemenhelmet kuulostaa ihanalta. Pitkä hopeinen helinä... kärsivällisyyttä vaan ;) Helinän punominen on vähän kuin kaulahuivin neulominen. Tuntuu, ettei ikinä valmistu :( Korustasi tulee varmasti upea!

   Tompakki ja pyriitit (yksiä mun lemppareitani) kuulostaa niin upealta, että tahdon ehdottomasti nähdä - sitten.

   Kiva, että viihdyt täällä ja saat inspiraatioita. Minä puolestani viihdyn mielenkiintoisten postaustesi parissa palaten aina uudelleen kuvien pariin. Kiitokset taannoisesta Sarah Pacini -esittelystä. Mulla on nyt Sarahin pitkikset, vähän on mulle väljä mitoitus, mutta enää ei ole paluuta - olen aivan myyty <3 Voin luopua kaikista (melkein) vaateistani ja siirtyä tämän italiattaren pukemaksi. Paljon kiitoksia!

   Poista
  2. Ihana kuulla, että Sarah Pacini on kolahtanut ja kovaa ;-D. Jos minulla ei olisi tätä kokorajoitetta, siirtyisin myös käyttämään kokonaan Sarah Pacinia....

   Poista